Praktilise elu seeria jätkub

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. kas sul on midagi veel peale kuue suuuuuure kohvri ja väikse pere? siis ma tuleksin ise minivaniga 😉 kui on palju mööblit kalamaja korterist, siis sellest ilmselt ei piisa ja käruga lögastel teedel diivanit vist ei vea.

  2. Meil pole pakkida midagi vaja, kõik on kirstudes.
    Aga kolime koos mööbliga, nii et Öö suurepärane pakkumine jääks vist väikseks…
    Loomulikult asun peagi guugeldama ka. On ju ennegi kolitud, aga millegipärast on nende tegijate nimed kõik peast pühitud…

  3. Epukene!
    Mina omalt poolt annaksin nõu võtta ühendust minu naise õepojaga, ehitusettevõtja ja miljonär Andres Koger. Telefon on 5049405. Kui ise kolisime Pärnust ära, siis ta andis suure furgooni tõstuk-tagaluugiga. Sellega oli väga mõnus kolida. Kui Sa talle saad helistada, siis ütle, et tema tädimees soovitas küsida.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar