Rindeteateid sõjast asjadega

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Mina olen koos lastega kolinud päris palju. Õnneks on nad seda võtnud kui toredat mängu. Ühes kodus asjad kokku ja teise kodusse.
    Esimene kolimne oli maalt linna. Lastel oli kahju maakodust ära kolida. Ja siiani igatsevad tegelikult selle järgi. Kahjuks pole mina inimene kellel meeldiks maal elada. Esimene linnakorter oli väga vilets ahjuküttega koter ja lastel tuli pidevalt käia minu ja nende isa korteri vahet. Muide mõlemad korterid olid väga halvas seisus. Edasi kolisime juba suurde üürikorterisse. Seda tuli kõvasi pesta ja küürida enne kui seal elukõlblikuks kõik muutus. Aga seal oli keskküte ja vann!!!! Ja lapsed said oma toa!!!
    No ja siis tuli juba päris oma koju kolimine. Lapsed olid rõõmuga nõus kuna tegelt kolisime vaid paar maja edasi. Aga nad räägivad kogu aeg, et kunagi kolime maale. Seal saab paljajalu käia…

  2. Minule mõjus Eestis oma elu kokkupakkimine meerikamaale kolimise pärast nii erutavalt, et näen siiamaani vahel unes, kuidas mul on terve autotäis asju vaja laiali jagada ja kuhugi ära paigutada ja lennupilet on juba homseks. Kusjuures tegelikult ma jõudisn ilusasti oma asjadest lahti saada. Ainult vana autologu jäi tuttavatele kaela peale.

  3. DVD-mängija ilmselt Eestis ei mängi. Aga minu meelest saab neid ümber kodeerida, siis mängib jälle. Ma tean mehi ka, kes seda teevad. Siis muidugi filmid ei mängi jälle, Ameerika filmid. Et kui te tahate meerika filme vaadata, siis mängib küll, aga siis ei mängi jälle teisi 🙂

    On seda üldse mõtet tassida?

  4. Noh, tervitus!
    Kordan veel vana eesti tarkust, mida juba korra ütlesin, et üheksa korda kolida on sama mis üks kord põleda.

  5. Luize, meil on 0-tsooni ehk kõigi regioonide mängija, aga küsimus, et kas ta meie Eesti telekaga “haakuks”. Mingi risk on, aga küllap sobib või siis on vaja kohapeal pisike modulaator osta. Mägija ei ole eriti suur, nii et veame kaasa.

    Aga Marta tuli eile õhtul koju, vaatas ringi, vaatas suuri kotte virnas ja küsis: “Kas me läheme lennukisse homme?” Tundus üsna harjunud juba olevat selle uue reaalsusega.

  6. Need kolimised jäävad vahest mind ka unes kummitama. Võibolla reisid isegi rohkem kui kolimised, aga see vabin jääb sisse ikka mõneks ajaks.

    Ma ei tea, kas ma oskakski enam kuskil “alaliselt” elada. Mis tunne siis on, kui päris üks kodu on ja kõik ongi seal ja sinna jääbki…? Kehitab õlgu.

    Peida palun oma dokumentide kott ära!!! 😛

  7. epp, meil on USA dvd-mängija, USA-st saadeti kingituseks. Adapter on vahel ja kõik. Seda peaks siit ka osta saama. Ise häkkisin tsoonid maha, nii et mängib kõike.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar