Men in tights – eesti ujumispükstest

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Seda “Niisugused naljakad püksid” juttu ameeriklase suust küll ei usu. Speedo bränd ja üldnimetajana speedo’d on USAs väga tuntud. Iseasi, et praegusaja mood vaatab viltu neid kandvatele meestele, kui tegu pole just looduse poolt iseäranis õnnistatud isendiga.

  2. Minu meelest on speedo’d mujal maailmas eelkõige sportlaste püksid – ehk siis mõeldud trenni tegemiseks ja vees kiirelt edasi liikumiseks, shortsid ju takistavad..Aga seda Aura poliitikat kiruvad ka eestlased..

  3. Ivo – usu või ära usu, mina olen siin randades näinud neid kitsaid pükse ainult venelaste rannas Brighton Beachil (kohati, mitte domineerivalt). Ja siin olen ma rannas ikka tõesti palju käinud. Siin esineb pigem seda äärmust, et imehed (eriti õllekõhtudega) kannavad ka lotakaid särke lisaks shortsidele. Speedod ilmselt jah ainult proffidele mõeldud…

    Teemat jätkates – aga lõunaosariikides USAs olla ka naiste bikiinid ja eriti need peenikese tagumikuribaga püksikud (stringid või?) põlu all. (Ma ei mõtle Floridat või Californiat, vaid nt Virginia Beachi ja Texast. Rahvas räägib, ise pole käinud.) Ja tõepoolest, miks peaks olema nii, nagu siin New Yorgi kandis või Skandinaaviamaades on, et naistele on tihke pesu lubatud, aga meeste seljas vaadatakse imelikult.

  4. meil ka rannas neid eriti enam ei näe, aga tõesti on veekeskustes sellised sildid. Ma nüüd viimati just meeste pükse eriliselt ei uurinud, aga kui üritan meenutada, siis Kalevi ujulas oli küll igasuguste pükstega mehi (aga silt on selline sealgi). Ei usu, et välja aetakse. Või siiski? Kummaline igaljuhul.

  5. no vot, ja see ongi põhjus, miks me elukaaslasega ujulas ei käi 😀
    ma suhtun suisa vastikusega nendesse tavalistesse ujukatesse juba ajast, kui meie kõrvalmajas maal elas siuke mõisahärra tüüpi isand (mul on palju raha, olen vägev, mis te, külainimesed, üldse asjast teate.) a kuna tal oli pidevalt vaja näidata, et tema teeb omas kodus/aias ISE tööd, eriti veel siis, kui mõni naaber suvel hekki lõikama/muru pügama hakkas, siis tema hekilõikuse aegu oli teda ennast pool aega tänavalt selgelt näha. ja suviti olid tal jalas leopardimustrilised kitsad ujukad, mis minu meelest on siiani rõvedaim asi, mida meesterahva seljas näinud olen. ise oli ta nisuke pisike ja end musklisse treeninud ning siples seal ülepea kasvanud heki ees oma leoparditagumikuga.

    ja vot nii rängalt mõjus see mulle, et pigem ma lasen elukaaslasel üksi ujuma minna või ei lähe me kumbki, aga ma ei taha ei teda ega teisi ujulakülastajaid sellises riietuses näha 😛
    rannas on vähemasti see leevendus, et kuigi neid õuduka-pükse on seal ikka veel palju, siis shortsid on õnneks kandva osa üle võtnud.

  6. Ma olen täna unetu ja motoorselt rahutu… Kell viis hommikul läks uni ära. Äkki hakkan end tasapisi alateadlikult eesti rütmi harjutama? 😉

    Ma arvan, et õmbleme taskud kinni ja teeme eksperimenti – kas lastakse sisse.

  7. Ka mulle käib pinda need nn. “liibuvad” ujukad, tegelikult on see igaühe teha milliste pükstega ujuma minna; eriti nõme on see eesti elu varjukülg ehk nõuka aja tagaigatsemine, mil pidi kõik olema ühetaoline; vabas maailmas igaüks seisab enda eest ja korraldab vastavalt moraalile jne. Ja veel, nn. speedod (nagu ka teised traditsioonilised ujukad) on mingi madeinchina väga sünteetiline produkt, mis ei ole mehe suguorganile hea; tervislikus mõttes avaramad ujukad on paremad, on seal siis taskud või mitte- eppppp Sa õmble siis need taskud kinni või sedasi, pole ju mõtet tuuleveskitega jamada…..

  8. need plastmassist või kilemoodi materjalist shortsid sulanud auras ühel ära jalas. liumäel hõõrus kuumaks.
    ja minu meelest on ilus ja siivas kompromiss tailõikeliste klassikaliste ja lotakate shortside vahel liibuvad lühikese sääreosakesega vuplid. mitte lotakad, aga mitte ka tavaliste alukate lõikega.

  9. ei, praegune mood on auras, jah, rohkem need öö-mainitud liibuvad lühikese sääreosaga vuplid. mulle küll meeldib vaadata, kui meestel need jalas on :P. väga ilusa pepu tekitab meestele (ka neile, kel see muidu väga kena pole) ja eestpoolt ei ole ka nii punastama-panev 🙂

  10. jumal issand, minu meelest on naised ka on liibuvates trikoodes koledad. Rinnad paistavad nii selgelt läbi ja… Äkki peaks ka t-särki ja retuuse kandma 😀
    mina küll ei vaata mehi ujulas imeliku pilguga. Ujula ju. Loogiline ju.

  11. oot aga mis siis naistel “liibuvate bikiinide” asemel seal texases olema peaks? ma ei suuda kujutleda lohvakaid rinnahoidjaid…

  12. No naistel saab aluspükstega ka ikka rohkem või vähem ruumi ära varjata, eksole.
    Ja võibolla nad seal Texases kasutavad üldse rohkem trikoosid.

    Lisaks, kus on rohkem pakse, seal on ka rohkem seda täisriietes (retuusides ja Tsärkides) rannas viibimist.

  13. siin vaadatakse toepoolest speedodes mehi rannas imelikult, koik kannavad shortse. ja kui nyyd paris aus olla, siis enamasti on siin speedode kandjad homod voi “imelikud” idaeurooplased.
    aga mis naistesse puutub, siis rannas pole kyll marganud, aga basseinide aares paksud ujuvadki vaga tihti t-sarkides. ole onnelik kui nad veel teksades basseini ei hyppa.

  14. tuli veel meelde, et kunagi viimsi ujulast oeldi seletuseks, et mehed kaivad nende shortsidega rannas, parast taskud liiva tais ja siis ka bassein liiva tais. talvel muidugi nouab liiva basseini toomine eraldi ettevotmist..

  15. sellega seoses tuleb meelde kuidas 90-ndatel Californias Santa Barbara rannas mu mees alguses aru ei saanud, miks talle järele vilistatakse.

  16. Kindlasti lastakse sisse. Ega uksepeal mingit kontrolli pole ju. Olen ise mõned korrad käinud seal shortsidega ja keegi pole ütlema küll tulnud. Ja minu arust enamusel noortest(teismelistest) on seal lohvakad shortsid, tundub, et isegi tavalised lühikesed(so kuni põlveni) spordipüksid.
    Aga torudest ei tohi mitmekesi alla lasta ja trikihüppeid ei tohi teha.

  17. Meie ameeriklasest sõbranna, kes on ühtlasi täielik Eesti fänn, kutsub Eestit vahel nudistide maaks. Kui ta Eestist räägib teistele, siis kindlasti mainib ta alati ära selle, et eestlased eelistavad magada ilma riieteta ja mehed käivad rannas liibuvate pükstega. Kusjuures tegemist on Miami tüdrukuga.

    Ise eelistan ka neid liibuvaid boksereid. Nii ilusad ja seksikad 🙂

  18. kusjuures ma kuulsin, et Virginias on stringid keelatud 😀 noored olid käinud madalate teksadega ja siis stringid olid paistnud ja see oli kole olnud.. irw. minu meelest on see seksikas, kui need stringid just räbaldunud ei ole 🙂

  19. Ma ja mu sõbrad (eestlased) kutsume neid “klassikalisi” ujukaid munassoonijateks. Ja ega ikka ei ole ka praegu suvel eesti rannas pilt päris munassoonijavaba. Eelmine suvi Vääna rannas olid pea kõik mehepojad neis jubedikes. Ja siis tuli üks kolmene noormeeste seltskond shortsidega ning mu norrakast mees näitas, et näe leidub ka eestlaste seas shortsikandjaid. Kuid oh ei – noormehed olid shortsid jalga ajanud vaid randa tulekuks – ujuma minnes ja päevitamiseks tulid shortside alt siiski vanad “head” munassoonijad välja! 🙂

  20. oi kui naljakas:) mis te seal veekeskuses tegemas käite, teisi vahtimas?:)ok. mina käin enamasti ujula osas, torudest ei lase ja seega eriti ka kaaskodanikke ei vahi, vaid ujun ja olen rohkem vee all. ja meesujujate riietus silma ei hakka, kuna nad ka rohkem vee all:) aga jah, kui end meheks kujutan, siis tegelt selline liibukas väike pyks jalas võib ikka ebamugav olla küll, kui just kama ja väga harjunud ei ole.

  21. mu elukaaslase kommentaar: selle blogi omanik lasku oma mehel ikka proovida, 100m aeg kindlasti kohe paraneb ja temast saab andunud liibukafänn

    🙂

  22. Mina, kui täiesti hetero, eelistan neid liibuvaid pika lõikega vupleid, kuna nad on lihtsalt mugavad ja shortsides on üsna ebameeldiv ujumistrenni teha. Lisaks on shortsid lotakad ja teevad mehed paksuks. 🙂

    Aga selle alastuse teema jätkuks. Mulle teeb alati nalja, kui saan Eesti saunakultuurist rääkida. Et käimegi alasti laval ja isegi firmapeod toimuvad vahel saunas, kus ülemusega täiesti alasti laval käiakse ja õlut rüübatakse. Siiani paljud brittidest sõbrad arvavad, et teen nalja 😀

  23. mis mulle veel meenus, aastaid tagasi, käisin tuttavatega rannas ja ühe neiu mehel olid ka need klassikud jalas ja kui siis neiu tuurid üles keris – “sa ei ole mingi eurooplane, kui sa selliseid asju kannad!” 😀

  24. claire, aga kujutle seda noormeestekolmikut alasti, kui nad päevitaks shortsidega. mina küll ei tahaks põlvest nabani valge olla.

  25. Seejuures, ma olen Auras ka ühte stringides meest näinud… mõjus sama rängalt nagu Annale leopardimustris naabrimees

  26. Tõsi, sel suvel USA-s rannal peesitades panin ka mina tähele, et liibuvate ujumispükstega mehi oli umbes täpselt üks (mina). Lisaks jõid kõik õlut mingitest lukuga pudelihoidikutest.

    Aura point on vast ikka selles, et noored häbelikud puberteedid ei tuleks ujuma räpastes tänavalgi kantavates lühipükstes.

  27. oeh mis probleemid jah. mina käisin ka Brighton Beachil libukates ;( hirmus plass on mõelda praegu selle peale.

    Aura “tervisekeskuse” osasse (need liuteed ja mullivannid) võid vist ka kasukaga minna, ei aeta sealt kedagi ära, kui raha on makstud. Aga päris basseini mina küll shortsides ei läheks – seal ma ju tõesti ujun, mitte ei suple ega vahi teisi.

    “Liibukad” ei ole ebamugavad. Sama hästi võib siis arvata, et teksased on ebamugavad, kuna on vastu nahka. Või stringid või sukad või sokid.

  28. Rahu, rahu. Ma küll ei jaksanud kõiki postitusi läbi lugeda, aga Aura püsikundena julgen teatada, et sisse ei lasta taskute ja neetidega suveshortsides, ujumisshortsides (olenemata lotakusest), millel ei ole eelpoolnimetatuid, saab igal ajal. Selliseid toodab ju praktiliselt iga firma.

  29. einoh, ega ma ka ujulas mehi vaatamas käi, ikka ujumas. lihtsalt ujumisprillid on ees, mis tähendab, et kõrvalradade liibuvates šortised meesisendid (eriti, kui nad sama kiirelt ujuvad) on vägagi näha – ka siis, kui otseselt ei vaata… 😛

  30. Ma siin ujulas olen kyll tegelt korralikke speedosid nainud. Noh, samas olid need enamasti koik asiaatide pisikeste pepude ymber pingul 🙂

  31. “Õigete ujulapükste” otsimine on meie pereski probleemiks olnud. Aga mina olen ikka mõelnud, et need kitsad asjad meeste jalas on minu enda huvides 🙂 Nimelt pikkade juustega ujujatel on ka rangelt soovitatav juuksed kindlalt patsi panna, et äralangevate juuste päevanorm seal veepinnal hulpides kaaskodanikele suhu ja silmadesse ei satuks.

    Aga võibolla ma olen koguaeg valesti arvanud 🙂

  32. jaavad valgeks jah, aga kuna toeline ameerika mees suvel ainult shortsidega kaibki, siis pole hullu. talveks yhtlustub nahavarv jalle ara ja saab pisemaid pykse kanda.
    mis lukuga pudelihoidikutesse puutub, siis need on tegelikult vaga monnad. olu ei lahe nii ruttu soojaks ja lisaks on neil ka paberkoti funktsioon. st et avalikult ei tohi ju lahtise alkoholipudeliga tanaval liputada.

  33. hõah, normaalne mees ei päevita, normaalne mees teeb suvel õues tööd ja nii palju, kui siis päike peale hakkab, nii palju saabki pruuniks 😛

  34. näiteks meie rocca al mare kooli ujulas on ka need laiad püksid keelatud. ei teagi miks aga olen kuulnud, et õpetaja hüüab, et nende pükstega ei tulda. ükskord üks läks, hakkas vette hüppama puki otsast ja püksid kadusid jalast. vot siuke lugu.
    mina ise käin rannas (kui üldse käin) ka nn rannaseelikus alati. iial pole ma pükste väel, tundub täitsa jäle lihtsalt aluspükste väel teiste ees õues olla. samas ujulas ma seelikus ei uju, ikka triksiga, mis on liibuv.

  35. Ehhe, ühel langevarjurite suvisel üritusel, kui kõik skandinaavlased paljalt sauna tormasid, meenub lektoriks olnud õlgadest põlvedeni rätikusse mähitud katoliiklik iiri neiu, kes ei võta ka dushi all käies ujumistrikood seljast. Pidamas loengut teemal loenguid teemadel “being naked is basically wrong” ja “sauna is very bad for one’s health”.

  36. ehh, what the hell?
    loe veel teiste inimeste blogisid, saad miski kultuurišoki.

    ma olen eluaeg liibuvate speedotüüpi asjadega ujumas käinud. kuidagi mugavam on kui shortsidega.

    päevitamise põhjenduse kohta ütles anna mõned kommentaarid tagasi üsna õigesti. sihukesed need keskmised eesti mehed olema kipuvad. ega isegi rohkem päikest ei saanud kui paar ujumiskorda ja kuskil väliseid kodutöid tehes.

  37. dzhiisas, kas te peate mehi nii koledateks, et nad oma keha mingisse kartulikotti peavad varjama? või miks inimese kõige loomulikum olek nii perversne tundub? ega ma ei mõtle, et peab ennast liputama või kuidagi eriliselt demoma minema, aga ega see loomulik inimkeha nüüd midagi loomuvastast ka ei ole. pealegi ei saa mingite lotakate riietega ju normaalselt ujuda, niisama sulistada ehk küll.

  38. Ärge nüüd liiga isiklikult võtke 😉
    See ujumispükste teema on mu meelest eelkõige lihtsalt mõttevahetus teemal “kultuuridevahelised erinevused”.

  39. eks igaüks tea kuhu tahab kuuluda, milliste ujukatega ujumas käia. üsna lahe on üldse minna täiesti ilma sinna kuhu on võimalik (mitte et ma absoluutne nudist oleks) aga siiski inimene on ka alasti ilus ja miks seda siis eksponeerida suvel omaette ja looduses…..

  40. See saunateema on alati yks naljakoht. Iga kord kui siin jaanip2eval sauna ja l6ket teeme on kellegil kaasa v6etud m6ni ameeriklasest s6ber, peika v6i s6branna, kel sellist kogemust ei ole. Vahva on nende n2gudelt lugeda segadust ja hirmu kui eestlased yht2kki end terve kambaga alasti kisuvad ja koos sauna l2hevad ja siis veel laval kooris laulma kukuvad. Kindlasti k2ib m6nel peast l2bi, et nad on mingile kultuseyritusele v6i orgiale sattunud. Ehk isegi hakkavad kahtlema, et mis ettek22ndel neid sinna meelitati. Siis on hea m6nele v2risevale amile veel takkotsa mehiselt 6lale patsutada ja n66kida, et see ongi tema mehelikkuse test. J2lgi siis tema kohmetut vastust ja vildakat naeratust. Naera puruks ma ytlen. 🙂 Nimelt on ameerika mehed oma seksuaalsuses v2ga ebakindlad ja varjavad seda igal moel. Sestap ka see suurte pykste kandmine.
    Samas aga vahivad nad ise Budweiserid k2es, rullnokaga mytsid tagurpidi peas, suud ammuli ameerika jalgpalli kus peamine teema on liibuvates pykstes h2rjad, kes pidevalt yksteise seljas amelevad. Seda siis n2idatakse neile suures plaanis ja aegluubis ja k6ik nad ise on omast arust k6vad mehed ja suured heteroseksuaalid. Et vaat kui mehine sport ikkagi, eksole. Mulle meeldib ameeriklasi sellega alati vastu t6gada kui nad meie saunav2rgi kohta s6na v6tavad. Ameeriklased lihtsalt kardavad seksi ja seksuaalsiust ja nad ei saa sinna midagi parata. See tuleb selle maa ajaloost ja kultuurist mis on ylimalt puritaanne ja protestantlik.

  41. Pingback-viide: scat babes
  42. mida te vingute nende ujumispükste kallal ma olen 15 a ujumist teinud ja ma ei kujuta ette ennast trennis shortsides
    loomulikult on klassikalisi ujukaid õudukaid mis siin müüakse
    mina osttan inglismaalt ja ma sei saaks öelda et seal halva kvalitediga ujukad oleks ei ole mõtet osta 2 nr väiksemaid ujukaid siis:P

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar