Veidi veel ühe Manhattani advokaadi elust

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. See Piret Loone on lihtsalt imetlusväärne. Ja Epp Petrone kirjutis on ka tähelepanuväärne. Postimees oleks ikka pidanud ruumi leidma vähemalt selle Ivy League mõju kirjeldusele. See oleks meid jälle veidi valgustanud.

 2. Ma ei tea, miks ajalehed pikemat versiooni ei pane oma online-küljele. Saan aru, et kärpida on vaja lehepinnale minevat lugu, et see paberile ära mahuks. Aga internetis võiks küll pikemad versioonid olla.
  (Jah, olen ka toimetajatele öelnud.)

 3. Siin on valgustuslikke momente õige mitmeid, osa mängivad meie ühiskonnas, osa veel (?) ei mängi. Tahtnuks jah pikemalt lugeda – kas tõesti ei saa põhiseadust muuta, et igal jobul ei oleks tukk kapis, kas tõesti saab suvaülikoolist hea hariduse, ja ma ei usu muide, hoolimata kogu lugupidamisest Piret Loone vastu, et ta keeles pole hõredaid kohti. Mingu ja vestelgu Bob Dylani või Tom Waitsi fännidega, kellede kõne koosned 100 prossa oma iidolite tsitaatidest.

  Viimane on siiski rohkem noprimiseks, muidu jääb mulje, et tegemist on Miss Ideaaliga.

  Lugupidamine mõlema vestelnu vastu.

  Ahjaa, mulle tehti kunagi märkus, et kle, sul ei ole ju intervjuud, sul on vestlused. Jes, ma olen rahul sellega, eriti peale seda lugemistükki.

  Musi musi Epule.

 4. Tõenäoselt mõtles Piret, et ta suudab kõike, mis mõttes ja sõnalist väljendust võimaldab, inglise keeles ütelda. Mina jääksin oma eesti keelega ka ntx turusõimu puhul hätta. Ja igatsorti fännidega vestlemisest ma ei räägigi. Kui sõimust rääkida, siis kunagi soovitas minu matemaatikaõpetaja sellisel juhul lihtsalt järjest valjuhäälselt kreeka tähestikku üles ütelda, et sa kuradi alfa, beeta jne. Tema olla proovinud ja pidavat väga mõjus olema.

 5. Kaurile

  Ja muide, see ei iseloomusta kuidagi Postimehe kvaliteeti, et mis sisse mahub, mis välja jääb. Leht ei ole kummist ja mul omal on ka alati pooled põnevad asjad üle ääre.

  Samas on mõlemas loos infi, mis ON oluline

 6. Can I add to the list of WONDERFUL fantasy books? WATERSMEET, by Ellen Jensen Abbott. And lucky us, the se1;#l&e82q7us due out in September!Put me down for the The Tail of Emily Windsnap:)

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar