Müüme pisikese katusekorteri Kalamajas

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Ohjah.
  Oleks mul vaid võimalus osta… Isa müüb küll punase köögiga korteri maha, aga sealt ma ilmselt abi ei saa, ja pangalaenu veel ei taheta mulle ka nii suurt anda. Uurin aga igaks juhuks.

 2. Hind on nüüd samalaadsete tehingute põhjal maaklerist tuttaval välja arvutatud ja see on 960 000. Ma saan lähimate tundide jooksul ka värsked pildid (praegu on mul vaid need pildid, kus me ise ka peal ja pole niipalju korterit näha),


  sain veel niipalju targemaks, et igale korterile kuulub mõtteline osa keldrist, aga see keldri teema on veidi segane – ühistu peab otsustama, kas ehitada välja boksid või teha saun ja puhkeruum. Praegu saab keldrit kasutada asjade nagu rataste jms hoidmiseks, aga see on 2-3 suurt avatud ruumi ja on keldri välisukse võti, mis olemas kõigil korteritel.

  Kelder ise on põnev, paekivist seintega.

  Ja ametlik ruutmetraazh olevat ainult 24… Sest arvesse ei lähe kogu see pind, mis on madalama lae all kui 160 cm. Aga seda madalat ja langeva katuse alust pinda on seal ikka täitsa palju, katusekorter ju.

  Ma ei tea, kust ma selle 28 võtsin, sorry. Parandan ka põhipostituses ära.

 3. Ka selle elamispinna tulevane asunik võib enda postkastile kirjutada nimeks Katusekorteri Karlsson? Kui võib, siis palun postita ka majaühistu sisekord, mis käsitleb propelleri põrinat ajavahemikul 22-24 ja lihapallide jagamise korda.

 4. Vastan ka kirjades mitu korda esitatud küsimusele: kui palju on alla 1,6 m kõrgusega pinda. pakuks, et kusagil 10 ruutmeetrit. Meil oli mööbel niimoodi seatud, et see oli vägagi kasutatav pind: eestoas on seal diivankushett ja samamoodi tagatoas.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar