2006 on hea aasta

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Mina vaatan oma eelmise aasta resolutsiooni üle detsembris. Nii olen juba aastaid teinud. (Kirjutan seda ühte kindlasse märkmikusse käsitsi ja see on ülisalajane.)

    Aga meeles on vähemalt üks asi, mis sinna kirja sai ja mis on täide läinud. Lõpuks ometi on kaalunumber hakanud vähenema, nii et sinna saab linnukese kirja. Jah, eks ta mõneti natuke tobe ja pealiskaudne “naiselik” asi ole, aga see ikka vaevas mind rohkem, kui endalegi tunnistasin.

    Seda, kas kirjandusasju üldse loota ja kirja panna julgesin, ei mäleta hetkel. Eks ma üllatan end siis detsembris.

    Ja mul on hea meel, et sul on olnud hea aasta.

    Oh, just meenus üks asi, mis on ka “plaanikohaselt läinud” – lõpuks ometi on mu elus armastus. Vot see on asi, mida ma salaja lootsin, aga ega seda plaanimajandusega saa endale tekitada. Ju oli õige aeg lõpuks käes.

  2. Epp, teemaväliselt, kas oled märganud, et välja on kuulutatud uus stipendiumikonkurss välismaallastele, kes tahavad Eestis Eesti asja uurida. Mõeldud kraadiõppuritele (magistrandid-doktorandid). Täpselt Justini jaoks. Küllap Sa tead, aga ma lihtsalt igaks juhuks…. Postimehest üleeile lugesin.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar