Õnnelikud on need, kes oskavad prioriteete panna

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Aasale jõudmiseks on vaja vastata.
    Õieti.
    Vastuste leidmiseks on vaja vaikust.
    Sisemist.
    Ja kannatlikkust.
    Rõõmsat.

    Kõlab nagu mingi pseudoguru jutt, a mis ma teha saan. Nii see on.

    Musi-musi.

  2. Üldiselt ma arvan, et Sakala maha võettakse on suur. Seda rääkides lähtun oma eelmisel töökohal puutusin kokku ideeprojektidega , mis puudutasid Sakalat ja Linnahalli.
    Ja Sakala puhul oli see ümberehitamine tõeline peavalu, lihtsam ja ka odavam on ta maha võtta ja uus asi ehitada. Samas aga äkki suudetakse ta arhit. väärtust arvestades säästa.

  3. Tore, et südamega on korras. Tõesti väga hea meel. Töötav tervis on nii oluline.
    Aga kohvijoomise mahajätmise osas kaalu veel, kohati ajasid ju tsipa segast ;). Noh hea küll, ma arvan et see on ootavate elumuutuste ärevus, mis hakkab vaikselt kirjapandusse ka pressima.

    Raamatute koha pealt olen ma Kauriga nõus. Et võiksid Mew Yorgi raamatut kirjutada. Kõigele muule lisaks ma usun, et neid rohelise-raamatuid tuleb nagunii rohkem juurde… Ja ma ei mõista päris hästi, kuidas seda viimast siin raskem kirjutada on. Ja New Yorgi lugusid kogusid sa kodu-eestlastelt kah kirja teel. Nii et võimalusi on.

    Aga sellest vingumisest Sakala keskuse ümber ma ei saa hästi aru. Minu meelest pole see muud kui üks suur ja kole maja, inetu nii seest kui väljast.

  4. Ma ka tahaks njuu jorgist lugeda. Rohelist teksti on praegu igat sugu, sa muidugi kirjutaks paremini, inimlikumalt, a lugeda tahaks jah Njuu Jorgist.

    Kõik senised Eesti kirjanike raamatud on ikkagi läbilennul kirja pandud, Sa oled seal elanud, lapsi kasvatanud, kortereid otsinud, klubides käinud, stand up koomikuid näinud, palju mida oled nuusutanud, pesnud, katsunud. Meil seda pole.

    Sul on blogis nii palju asju, millest sa aint mainind oled või tõotand, et kunagi…

    Noh, see kunagi hakkab paistma.

    Aga jah, õndsad on need, kel pririteedid paigas ja käed rinnal risti:D

    A see Sakala keskus, ausalt, nii kena koht ta küll pole, et sääl teisel pool lompi pisaraid valada. Saal on esinemisteks ilgelt mõttetu. Kongresse enam ju ei peeta.

    Ehkki, kui Rebane selle asemel Coca Cola Plaza teisiku ehitab, on ka muidugi jama.

  5. Mind tabas aga täna hommikul tõsine talv – lund olid kõik kohad täis ja sadas aga aina juurde. See oli siis vastukaaluks Teie vananaistesuvele.
    Lugesin kommentaare ja mitte kedagi ei tabanud kommenteerimas eilseid uudised. Ma ei tea kas seda on paslik teha, aga ei saa mitte vaiki olla. Täiesti kogemata sattusin eilse reporteri ühe lõigu peale ja näen, kuidagi väga tuttav nägu televiisoris. Ma ei näinud päris algusest. Igatahes väga vahva oli. A’la näe, ta on tegelikult olemas. Justini eesti keel on super mu meelest. Kui palju te igapäevaselt eestikeeles räägite?

  6. Ma kuulsin jah, et meid olla telekas näidatud 😉
    Igapäevaselt… see võiks olla lausa eraldi postitus. Köögis näiteks räägime enamuses eesti keeles. Aga poliitikat arutame inglise keeles.
    Huvitav on see, et Martast räägin ma Justinile eesti keeles, kui Marta ise läheduses on.
    Nii et mingid oma maailma reeglid meil on. Kakskeelsus olevat alati väga kontekstist olenev.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar