Esimesed neli minutit kurikuulsast Borati filmist

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. see on tõeliselt naljakas ja tõeliselt karm huumoer, mulle isiklikult väga südamelähedane oma poliitilise ebakorrektsusega.

  Nali on tegelikult nagu hunt metsas, tapab nõrku. Kasahstan jääb ellu, arvan mina, ja imago ning reklaam maale tulevad tasuta ju. Ei mingit 13 milli Salam Aleikum to Casakhstan eest

  Seda hundi fenomeni tajusin peale pühapäevaõhtust Ärapanijat. Kõik see ja enamgi veel, mis mulle nädala jooksul oli pinda käinud (Reiljani “kusagil struktuurides on kallutatud jõud”, ma naersin selle üle ja sain seesmisel puhtaks nagu väliselt pääle sauna.

  God Shave the Queen

 2. Ma veel õhtul magama minnes mõtlesin, et viga tuli vist sisse, ka kirja pannes kahtlesin:

  peaks vist olema kasahh – kasahi – kasahhi?

  Või on ikkagi kasahh – kasahhi (2 välde) – kasahhi (3. välde)

  Justin on juba tükk aega seda Boratit jälginud (ta on kuulus oma sketshidega) ja minu käest uurinud: kas sa oled elusaid kasahhe näinud? Ma siis rääkisin, et Indias aashramis oli kasahhe ka. No millised nad olid?… Ja muidugi on ta avaldanud arvamust, et võiks sinnamaile kunagi reisile minna.
  Tasuta reklaam maale jah.

 3. kasahhid on muide jumalast lahe rahvas, neil on seal ilgelt palju venelasi nõukogude ajal sisse tulnud. mis on omaette teema, aga nii palju kui mina sääl käinud olen, soojad, sõbralikud, väärikad.

  Ja… palju ilusaid mehi.

 4. Õige on: kasahh – kasahhi (2 välde) – kasahhi (3. välde) (seda, et omastav on kindlasti teises vältes, tead vast isegi. Ühekordne -h- väljendab paraku esimest väldet.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar