Kiireid killukesi

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Kas see test tähendab, et lähed arstiga ka rääkima või ongi see “mina ei muretseks” kogu diagnoos?

    Minul kahjuks ei ole lapseootamisest ultraheliga eriti häid kogemusi. Võinoh, mitte ebamaiseid igatahes. Sel ajal oli väikeses maakonnahaiglas üks ultraheliaparaat, kus oli alati tohutu järjekord ja närvilised arstid. Lisaks oli voodi paigaldatud nii, et ise ei näinud mitte midagi. Mina tulin tavaliselt alati kuidagi valel ajal või muidu oli midagi pahasti, nii et algatuseks arst tõreles muga ja siis ma ei julgend midagi küsida enam, rääkimata sellest, et ise vaadata. Nii kuri oli see arst, et keegi ei julgend talt isegi lapse sugu pärida, sest siis ta hakkas hurjutama, et tähtsam on terve laps. Ka õige muidugi, aga see ei tähenda, et mind ei huvitaks, kas on poiss või tüdruk.

    Vbla sellepärast ma olengi Tartus eraarste külastanud juba algusest peale. Aga nüüd olla sünnitusmajas palatite puudus ning lisaks ei saavat tellida ka tasulist ämmaemanda teenust nii et tuttavad plaanivad oopis erakasse sünnitama ka minna.

  2. Täna, st esmaspäeval on koormustest (valisin ikkagi selle, kus radioaktiivset ainet ei süstita) ja siis tegeldakse 2 nädalat andmete uurimisega (kõige kauem võtab aega mu 24 tundi peal olnud aparaadi kasseti uurimine mingis spets instituudis) ja siis on arsti kord öelda.
    😉
    —-
    Pulmast kirjutan homme.

  3. Pingback-viide: phils barbecue

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar