Reede ja 13

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. ma alati räägin oma sõpradele, kes lähevad eksamile, katsetele, konkursile, töövestlusele, testile, uude keskkonda, uude elukohta, kuhu vaid… et ära nüüd pabista, saad mis sa saad… kogemuse saad sa igal juhul.

    Oleks mina sina, ma kirjutaks ühe muinasjutu ja paneks selle tädi sinna sisse, külmutaks ta igaveseks loo lõpul või topiks kummikud kurku loo keskel.

    Aga kui sind oma maovähi puhul võõras hambavalu huvitab, siis mitu me head sõbrannat on korduvalt esimesed autotestid nii läbi teinud, et alul käsipidur peal sõidavad ja me armas tütar kukkus Tallinna katsel läbi, suvel kohalikus pisilinnas tegi eksami ära praktiliselt ühe käega sõites. Sõita New Yorkis, mm, tase.

    No oli lihtsalt paha päev, kui mul näiteks kõva nohu on, ma ei saa jalgsigi sirgjoonelist käidud…

  2. Eh, läbikukkumine ise pole nii hull. Kui ta oleks minu jaoks 1 minuti kulutanud ja öelnud, et sweetie, sa tegid seda ja seda valesti… Praegu on just see nõme, et ma võin ju edasi sõita (ja sõidangi), kuu ajaga aina rohkem praktikat saada, aga ma ei tea, mis konkreetselt valesti läks. Ja võin samamoodi läbi põruda mingil mulle teadmata põhjusel.
    Kahetsen just seda, et ma olukorda valesti hindasin – kohe oleks pidanud küsima, kui ta paberi andis; või siis pärast koos Justiniga tagasi minema. Kasvõi sosinal, kasvõi Justini vahendusel, aga ikkagi küsima.

    Muidu – mõtlesin välja, miks hääl ära läks. Sest suur osa mu eelmisest nädalast möödus Martale lauldes (kes oli tagaistmel ja nõudis tähelepanu, kui ma roolis 😉 Kurnatud häälepaelad ja väike viirus kokku…
    Mõtlen praegu teemal, et ilma hääleta inimese maailm on teistmoodi.
    Ja Justini vanemad jõudsid Itaaliast tagasi 😉 A sellest juba järgmisel korral.

  3. Ahjaa, Andry, ma ei teinud mitte New Yorgis seda eksamit. Linna piires olen küll harjutanud, Queensi ja Brooklyni rahulikumates nurkades. Aga viimased kaks nädalat oleme olnud siin Justini vanemate majas ja see on tõeline suburbia: palju pisikesi rahulikke teekesi ja 16-90 aastased inimesed roolis ja ilma autota ei saa naabertänavalegi ;( Kurb, aga niisugune see eeslinna-elu on. teisest küljest: algajale autojuhile kindlasti parem harjutamiseks kui suurlinn või kiirtee.

  4. Äkki see 13 oktoober ikkagi polnudki nii paha päev! Ma tegin just oma postkasti lahti ja sain paar tervitust – mul olla sel päeval nimepäev! Õigus jah, tuli mulle siis meelde. Mul ju 13. oktoober nimepäev! Kindlasti juhtus sel päeval maailmas veel miljoneid häid asju 🙂

    Aitäh meelespidajatele.

  5. meie õpetajad oli välja peilinud, et igast sooritajate rühmast kukub 1-2 läbi. kui need olid kohe alguses võisid teised kergemalt hingata. olevat lihtsalt mingi nagu plaan – et kui keegi läbi ei kuku, siis arvatakse, et liiga lihtne ekdsam.

  6. Kui hääl ära on, siis see ikka ehmatab. Mul oli mullu suure gripiga. Istusin mornilt voodis ja jõin aga teed. Ega seal muud polnd teha. Aga nii nüri on istuda vaikides, justkui oleksid vihane või siis ohmu, et ei räägi…

    Aga mina omal ajal autoeksamit tehes sain ikka väga lopelt läbi, noh, ma ei pidand eriti suures linnas tegema kah. Seetõttu on kahju, et ma õigel ajal pikendmisega hakkama ei saand… Nüüd tuleb uuesti teha, mis on teisalt jälle hea, sest ma pole ammu sõitnud. Sinu eksamineerija oli muidugi mühakas, mis seda rääkida.

  7. Näide sõna mõjust.
    Ärkasin täna omigul ja hääl on ära mis ära. Kurk paistes ja tatt lendab mõlemast sõõrmest.
    Ole nii kena ja kirjuta midagi positiivset ja tervislikku.
    Ruttu!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar