Südamest oma südamest

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Ma ei teagi, kas sa nüüd tegelikult ootad siin soovitusi… aga kui juba jamad on, siis tee igast testid ära. Minu taimetargast mees ütleb ka alati, et arste on meil vaja vaid diagnoosi saamiseks, kuna neil on selleks tehnika olemas. Pärast ravi teeb igaüks juba ise endale.. ok, võib ka arsti poolt pakutu selleks osutuda..
  Ning oma kallile südamele naerata… ning täida ta armastusega.. Nohh, ma arvan, et ma ei pea siin hakkama sulle sisemist naeratust või muidu meditatsioone õpetama.. eks ka ashramis midagi sul külge jäi..tuleta nüüd kõik see hoolega meelede ning armasta end ja oma südant…
  saadan ka su südamele natuke armastust.. topelt ei kärise

 2. tere Epp. kogu lugu tundub väga tuttav – mul tekkis sellel kevadel peale nädal aega kestvat kõrge palavikuga viirushaigust südamesse valu ja jõuetus ka muidugi. olin nii väsinud ja iga füüsiline liigutus pani südame pekslema. lõpuks ei jaksanud ühel päeval isegi kahvlit tõsta! uskumatu oli see hetk. käsin koormustestil ja selle tulemus oli: väike koormustaluvus. aga seda 24h testi ikkagi ei tehtud. ja ka lõplikku diagnoosi ei pandud. kevadel ravisin ennast lisaks viirpuu tinktuuridele ka panangini ja veel ühe südameravimiga.
  nüüd mõned nädalad tagasi (peale külmetushaigust) tundsin samasugust valu ja väsimust. seekord aga püüan homöopaatiliste ravimite ja südant tugevdavate vitamiinidega hakkama saada. nädal olen kasutanud ja jõud on taastumas. ma ei tea, kuidas seal Ameerikas homöopaatiasse suhtutakse ja kas on ka häid homöopaate, kuid minul on usk sellesse tekkinud ja Väikese Mari soovitus on ka asjakohane. öeldakse, et valu südames tekibki südamevalust – kui muretseme ja kardame ja võtame asju väga südamesse. räägi oma südamega! ja kui leiad seal viirpuud, siis proovi! mina teen seda lausa kuu aja pikkuse kuurina seekord.

 3. Mis on selle homöopaatia terakese nimi, mida sa võtad südame jaoks?
  Suhtun sümpaatiaga, näiteks nohu ja köha ikka ravime hom-lt. Mõtlesin just, et peab uurima, kas osta Eestisse mingi suurem assortii-karbitäis hom.terakesi või on neid ka Eestis saada? Mingil ajal oli kuulda, et lähim hom-ne apteek on Riias.

 4. aga mina nt ei usaldaks südamelihasepõletikku mitte ravida. kui juba korduma hakkab, peab ikka päriselt ravima. minu vanaisa suri noorelt just tänu väljaravimata südamelihasepõletikult. üldiselt aga ei ole see ju tänapäeval haigus, millega sa pead leppima ja kohanema. seda tuleb ikka ravida. et iga viirus ei lõpeks südames.

 5. otseseid terakesi südame jaoks homöopaat ei määranud – küll aga Nervoheel – see pidi olema looduslik antidepressant (sisaldab naistepuna jms). Kaudselt aitab ikkagi kaasa mitte muretsemisele jne. Võtan südant tugevdavaid vitamiine ja mineraale – Cardioheel ja Triovit.
  Aga kindlasti tuleb ennast alati jälgida ja muidugi põletik välja ravida. eesti apteekidest olen kõik vajalikud homöop. ravimid kätte saanud, kord tuli küll päev-paar oodata, kuna neil hetkel polnud ja tellisid.
  Jõudu ja rõõmsat meelt Sulle!

 6. Tere Epp!

  Kas sa võiksid kirjutada, milliste testide alusel sul hakati kahtlustama südamelihase põletikku ja mis konkreetselt nendes testides viitas südamelihase põletikule?

  Head!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar