Mida teha rahaga?

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. meil varastati kotitäis võõraid münte ära. algul oli kahju küll, sest paljusid rahasid ju enam ei ole. samas on kaduvaid asju maailm täis ja ma ei jõuaks neid kõiki nagunii oma koju vedada. ise poleks aga ära visanud, oleks ikka kaasa tassinud. lastele ei annaks mängida – raha ju räpane. aga mingis mõttes see varastamine isegi hea. nüüd juba uus kotitäis. kuigi euromajandus aitab asja kontrolli alla hoida.
    jõudu kolimisel,

  2. Mata Lollidemaale maha 😀
    Tegelikult on vanad rahad toredad, meil täiskomplekt Belgia franke näiteks. Kui eurostumine Eestisse jõuab, siis palun kindlasti ka vanemaid näidiskroonid alles hoida. Et ikka lapsed ka teaksid. Ja et saaks tulevikus pimedal sügisõhtul boreaux’d juua ning nostalgitseda.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar