Üleskutse neile, kes New Yorki tunnevad

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. mul tuli naljakas mõte, vaata ise, kas kasutad.
    Stockholmis on mitmete majade ja tänavanurkade pääl suured plekktahvlid, neil on kirjas “Kirjanduslik Stockholm” ja selle all pikk tsitaat mõnest väga populaarsest raamatust, mis kõigile tuntud ja mis konkreetse kohaga seotud.
    Tead kui põnevad need on.
    Sa võik oma raamatus viidata, et siin armastas jalutada Paul Auteri New Yorgi triloogia professor, sellest pargist laulab Lou Reed oma Perfect Days. see on see tiik, mille partide pärast Holden Caufield pidevalt pabistas, aga mr Sammler armastas sõita bussiga siit sinna, näh, seal see peatus ongi.

    See tõmbaks inimesi väga.

  2. Tõsi, see on väga huvitav 🙂

    Repliigi korras: Arlanda lennujaamas meeldib mulle, et väljudes on koridoris suured fotod kuulsatest rootslastest. Alguse teevad muidugi Gustav ja Silvia. Edasi tulevad igasugused kunstnikud, kirjanikud jne, foto ja all nimi ja amet. Aga ÜLE KÕIGE meeldis neist niisuguse kirjaga foto: Ingrid Bergman, a legend.

  3. Mis tüüpi see raamat tuleb? LonelyPlaneti stiilis või ikka midagi muud?
    Maailma kõige paremad juustukoogid on Juniorsis ja Carnegie Delis 😛
    Mul on praegu kohutav isu

  4. Minu jaoks on NY sümboliks lugu, mida mulle rääkis mu mees – kohtas tema Brooklyni metroos meest, kes oli rongiga juba kaks tundi ringi sõitnud ja sellest üsna ahastuses. Küsis see mees siis minu mehe käest, et öelge palun, kuidas ma New Yorki tagasi saan.
    Selgituseks-Brooklyn on New Yorgi linnaosa ja metroo ükski liin linnast välja ei lähe. Ka äärelinnadesse see metroo ei ulata.
    Ju New York tähendas küsija jaoks Manhattanit. Ja ta pole ainus, kelle jaoks Ainult Manhattan ongi New York 🙂

  5. Siiri, sinuga pean ka selle raamatu jaoks rääkima 😉

    Et milline tuleb. Mitte päris “tavaline reisiraamat” nagu Lonely Planet. Mõnevõrra isiklikum ja mosaiiksem, ma arvan.

    Kirjutan seda koos Marisega – http://www.marisnycis.blogspot.com ja http://marisekirjutamised.blogspot.com/ Tema on üks tore tüdruk hüüdnimega Vagamutt, kes leidis oma elu armastuse siit ja kolis siia… Hobokenisse! Just siis, kui meie sealt minema kolisime.

    Fotosid tuleb ka, loodetavasti saad sina, Siiri, ka aidata, onju.. Ja Marisel on head fotod.

  6. Aga ikkagi ma arvan, et võiks mingi suund või piirid olla, sest ei saa kirjutada raamatut kõigile. Kellele on raamat mõeldud – noorele uljale seljakotireisijale? Soliidses eas kultuurihuvilisele? Kas sellest tuleb praktiline reisijuht või on see pigem niisama mõnus lugemine – New York läbi 100 erineva inimese silmade? Palju soovitusi ja hoiatusi küllap on igaühel, kes New Yorgis kunagi käinud.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar