Võitlus seitsmepäise lohega ehk fotomajandus

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. täiesti tuttav tunne, kui lahenduse leiad, anna teistelegi teada. ma hetkel kõvakettaruumiga just pahuksis. sorteeritud pilte napilt alla 6000; sorteerimata faile (just vaatasin) täpselt 9 999….

  2. Mäh? Ma ei ole sind tükk aega sõimanud… Oli plaan hoopis kiita, aga seegi jäi soiku… Minu pildid võid küll vabalt maha kustutada, või siis endale mingi valiku alles jätta.

    Digipildid võtavad vastikult aega jah. Kõige lihtsam viis nendega toime tulla on iga kuu lõpus valik teha – parimad välja valida ja eraldi paigutada, ülejäänud kas kustutada või arhiveerida. See täitsa toimib. Kohe pärast pildistamist ei saa, mingi ajaline distants peab hindamisel olema, muidu ei oska.

    Paberile trükkimine on meil ka soiku jäänud. Kahjuks.

    Aga rõõmu tunneme me oma piltidest küll. Alles sai pisikese kambaga Bosnia pilte vaadatud – kerge vein ka veel sees – oh seda itsitamist! Ka lapse pilte vaatan ise, näitan Iidale, näitan teistele. Igasugu muid hetkemälestusi kah. Sellega nagu elad tolle ilusa hetke uuesti läbi.

  3. Ise olen pyydnud v6imalikult sagedasti kogunenud kraami sorteerida. Idee, et v6tan yxkord kätte ja siis kustutan ja sildistan jne. ei t66ta.

    Ja siis tuleb kord poole aasta jooksul kogu oma kraam läbi käia ja siis taas kustutada, kriitikameel on vahel arenenud.

    tervitusi,
    Uku
    (mul ka palju pilte, hetkel vaatasin et umbes 10 GB kvaliteetsemat materjali)

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar