Ilvese toetuseks allkirja…

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. lugesid peale allakirjutamist, kes veel:

    Mailis Reps, Evelyn Sepp …. silm läks suureks, siis leidsin Valija Perselakkuja ja muud kujud… nõme nali

  2. Tõesti on nõme, et üks seltskond eestlasi käib igal pool sittumas. Kui viitsite, siis vaadake, missuguseid nimekombinatsioone siin esineb. Kas sellega väheneb aktsiooni moraalne tähtsus? Juriidilist nagunii ju pole.

  3. See, et mingeid naljanimesid ka sinna pannakse, on võibolla organiseeritud vastuaktsioon? Noored keskerakondlased saadavad võibolla sittumis-soovitustega ahelkirju laiali?

  4. Ei ole keskerakondlane, ei ole rahvaliitlane, ei hääleta kunagi nende poolt, aga Ilvest mingil juhul presidendiks ka ei taha!

  5. Pigem Ilves, kui see nõme Rüütel!
    Ilves pole lemmik, kuid parem ikka kui Rüütel!

    Kõige parem president on ikka olnud Lennart Meri 🙁

  6. Ilvese vastastele: kui ta hakkaksite peaga mõtlema.. siis saaksite aru, miks eelmiste valimste ajal taas Keskerakond ja Rahvaliit võimule tulid.. see oli just see masendav eestlaslik lollus ja virisemine.. et kõik no paha ja ükski erakond ei ole hea.. mina hääletama ei lähe..

    vot selle pärast me seda sitta praegu siin lürpima peamegi.. ja paistab et jägmised 4-5 aastat veel..

    kui te võtaks kätte ja tegutseks ning hääletaks masendavate inimeste vastu! siis oleks lootust et ehk me oma elu ajal saame veel ilusat eestit näha..

    Ilves PRESIDENDIKS! (mis siis et ta ideaalne pole.. aga kas teie siis olete, et siin tema sobivust sellele kohale kahtluse alla seata????)

  7. BC – ei no nii ka ei saa nüüd võtta, et vait olla ja valida. Ikka peab kaasa mõtlema. See ju demokraatlik kodanikuühiskond. Aga põhimõtteliselt olen ma nõus, et ega Ilvest omale meheks ei pea võtma – mulle ka ei meeldi. Siiski on kindel, et ta ei ole Eestile kui riigile kahjulik, mida ei saa Savisaare & co kohta öelda. Et asi on valikutes ja ma usun, et Ilves on siiski avara maalimavaatega inimene, et sobiks Eesti presidendiks paremini kui teised ülesseatud. Ja tõesti ega isiklik sümpaatia siis rolli ei mängi, see pole ju isiklik asi.

  8. Kes meile siis selle valiku kahe sobimatu vahel peale surus? Kuidas üldse juhtus nii, et valida on kahe sobimatu vahel ja seega juhindume sellest, et üks on ülivilets ja teine mingi käib kah, kelle peamine positiivne joon on, et ta ei ole rüütel? Ja sellele, kes ei ole rüütel ainus toetusprogramm on rüütli mahategemine, sest see on ainus tee, kuidas ehk võidab mees, kelle kohta lihtsalt ei ole midagi öelda.

  9. Aga mina nt. ei arva, et Ilves on halb president – isegi kui Rüütli oht kõrvale jätta. Tark inimene – ja seda ju vaja ongi. Ükski president ei saa kõigile isiklikult meeldida. No ega Meri ju ka kõigile ei meeldind. KAugel sellest. See ei teinud temast aga viletsat või sobimatut presidenti.

  10. Minu arvates on Ilves praegu Europarlamendis Eestile ülivajalik. President võib olla aga ükskõik kes, võimu tal ju poe. Ilves sinna raisata on kurjast. Kahju, et Ergma välja kukkus, tema oleks õige president olnud. Aga praegu valiksin mina küll Rüütli!

  11. Mina ausalt öeldes ei saanudki sellest aru, MIKS Ergmat edasi ei saadetud – oli ju näha, et tal oleks rahva poolt mandaat olemas.
    Kui nende kolme vahel valida, siis ise eelistaksin ka Ergmat.

    Ja ma saan ka aru, et see Ilvese-Rüütli vahel valiku tegemine lõhestab ühiskonda, kes iganes neist kahest võidaks, teisel poolel jääb rusikas taskusse.
    Pole küll alati mõõdetavad väärtused: kui ühele heita ette ülbel ilmel nätsu närimist ja teisele nõukogude nomeklatuuri kuulumist 😉 Aga emotsionaalsel tasandil on need kaks kandidaati paljude vanemate inimeste jaoks nagu Kingsepp Johannes versus Thornbjörn (Õnne 13). Ja nad valiks ikka selle oma eestimaise kodukootud vanaisa…
    Mu oma papa ja mamma mõtlevad ka nii, just rääkisin nendega telefonitsi. Nad pole rahul olukorraga, aga “Nende kahe vahel valides…”

  12. Ma just suhtlesin venelasest taksojuhiga (sümpaatne u 35-aastane vene mees), kes tahaks ka Rüütlit, kuna see “on ju selline tugev poliitik”. Ma püüdsin uurida, et milles see poliitiline tugevus siis seisneb, aga ei saanudki aru 🙂

  13. Mina ei taha Ilvest, aga Rüütlit muidugi veel vähem. Kusjuures Rüütlist hullem variant oleks ainult Savisaar….
    Samas on Rüütlist kahju ka – vana mees teine juba, aga nüüd sattunud meedia mõnitamisobjektiks. Kahjuks on ta ise süüdi – selle asemel, et rahulikult pensionipõlve veeta ja vanaisa kohustusi täita, kandideerib ta presidendiks

  14. aaa – keegi hääletas hoopis minu eest –
    Ilves Presidendiks – mina pole kirjutanus sinna leheküljele üldsegi.
    Mul pole selle vastu midagi- aga miks kirjutada kellegi eest ja temalt nõusolekut küsimata?

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar