Üleskutse/palve neile, kes eelmises postituses meenutasid 9/11

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. mis järgmiseks? kus sa olid 31\12\99? ma siiamaani imestan ja suhtun teatud võõristusega Uutesse Aastaarvudesse

  2. Olin tol päeval tööl Tallinnas Postimees Online toimetuses. Esimese hetkega CNNi vaadates oli tunne, et tegemist on mõne uue filmiga. Hakkasime ka ühelauselisi uudiseid välja andma. Mõnda aega valitses ju teadmatus, võrguleheküljed kukkusid kõik maha. Telerist jälgisime CNN ja BBCd. Ka meie server andis saba. Veebmasterid koristasid kõik pildimaterjali ja üleliigse leheküljelt ära, jäid ainult lühikesed lakoonilised laused. Õhus oli ka kahtlus, et puhkeb III maailmasõda. Toimetus pidas kriisinõupidamise ja kogu leht tehti ümber. Kõik töötajad nö. mobiliseeriti.
    Jäin online’i tööle kogu ööks. USA-s oli ju päev. Uut infot tuli kogu aeg. Emotsioone praktiliselt polnud, mehhaaniline töö. Inimlik kaastunne hukkunute omastele – aga neid oli ju niiiiiii palju – lihtsalt ei suuda aduda, isegi täna veel mitte. Ja kas üldse kunagi. See jääb lihtsalt faktiks ajaloos.
    Epp-Mare Kukemelk

  3. istusin kodus Washington DCs ja vaatasin kui esimesed lennukid WTCsse lendasid. siis läksin tööle – linn oli peata kanasi ja segadust täis – kui jõudsin Valgest Majast mööda kuulsin kolmandat laksu – see oli Pentagon. kuna selleks ajaks oli selge juba millega tegemist hakkasin “kokku” ajama infi ja tuttavaid “struktuurides”. tänaseks on asi palju selgem ja mul on kahju Ameerika inimestest kes on lasknud usurpreerida oma riigi sõjajanustel ja inimvaenulikul elemendil. jätan siin meelega nimetamata rahvused, usutunnistused ja nimed kuna need on juba igalpool olemas. kahjuks pean tõdema, et ka Eesti võimuladvikus istuvad samasugused tuhapead keda huvitab rohkem piiritaguste isandate “kraaksumine” ja isiklik heaolu kui Eesti rahva tulevik.

  4. andry TOIVOLE

    MA ei ründa Su arusaamist või pahameelt “uue kalendri ” üle, kuid lihtsalt on kuupäevi maailma ajaloos, selliseid, mis ühendavad tervet ilma ja kõigile midagi ütlevad. Võta või jäta.

    Meenuvad Coheni lauluread

    Did you go crazy
    or did you report
    on that day
    they bombed New York

    Me, I went a bit crazy

  5. Kahju sellesd,et eestlased,kes vähemalt nime poolest eestlased nii kergelt oma kaela uue okupatsiooni alla painutavad.

  6. Lihtsalt vale postitus, mille all seda küsisin, postitus oli väga konkreetsele küsimusele vastamiseks, . Aga meedias hakkavad korduma küsimused, kus olid …\…\… Trend et tuntakse huvi lähiajaloo vastu inimlikust vaatepunktist. See ei ole iseenesest ei hea ega halb.

    >>>MA ei ründa Su arusaamist või pahameelt “uue kalendri ” üle, kuid lihtsalt on kuupäevi maailma ajaloos, selliseid, mis ühendavad tervet ilma ja kõigile midagi ütlevad. Võta või jäta.

  7. Terrorism…see elab kartjate peades.Statistiliselt peaks me rohkem kartma purjus inimesi.
    Ja kartma pigem poolearulisi lollakaid, kes on uue auto ja ilusama naise nimel nqus iseenda pqhimqtteid reetma.

  8. Olin õnnetuse hetkel Tartust 10 km väljas Mintrali autolammutuses…kui tagasi Tartu poole sõitsin, kuulsin Kuku uudistest Ats Jooritsat, kes ütles et hetk tagasi oli reisilennuk ramminud WTC üht tornidest…Mõtlesin et tegu on aprillinaljaga…see ju VÕIMATU!!!???…aga ei…sain aru, et mehel tõsi taga…Töö juurde tagasi jõudes istusid kõik juba teleka ees ja CNBC-st vaatasime otsepilti…Peale esimese torni kokkuvarisemist läksin koju, kodus raadiost kuulsin ka teise torni varisemisest…Õhtul hiljem ka selle väiksema, 50-korruselise maja varisemisest…

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar