Vastan ka ülejäänud küsijatele.

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Puumajadest.
    Californias ehitatakse majad puitsõrestikule, et neile liikumisruumi anda kui maa värisema hakkab. Ma ka alguses naersin neid “põrsakeste maju” no kes siis nii ehitab, puuraam ja puitlaastplaat peale – nii ehitati meil ju ainult mängumaja. Aga paraku nii ta on, sooja need majad siin osariigis ei pea, igal pool on praod ja augud ja üleüldse on ehituskvaliteet veider. Vundamenti ju pole, alustuseks, ja igal korralikul majal on ju maa all kelder. Ei tea siinsed keldritest ega vundamendist muffigi.

  2. EW taaskasutussüsteemis ei jqua pahatihti uuesti käibesse seegi, mille sa oled eraldi konteineritesse pannud. Qnneks on meil veel inimesi, kes vabatahtlikult kilekott käes, majade vahel väärtuslikke asju välja sorteerivad. Aga üha rohkem kasutatakse eestis prügimaju, kuhu need inimesed sorteerima ei pääse. Ja pahatihti on need prügimajad just jqukamate ja rohkem väärtuslikku staffi sisaldavate kastide ümber.

  3. Juuksed, juuksed. Olen eluaeg pikki juukseid tahtnud. Ja ka aeg ajalt üritanud, aga mida pikemaks juuksed kasvavad, seda pahmakamaks ja närusemaks. Üksvahe triikisin pikki juukseid ja siis olid täidsa ok, aga niipalju kannatust mul ka ei ole, et eluaeg sellega tegeleda 🙂
    Ei pea vist mainima, et praeguseks on juuksed jälle lühikesed…

  4. aga mul on juuksed lühikesed lihtsalt ja selgelt seetõttu, et näen niiviisi ilusam välja – objektiivselt, oma abikaasa arvamus (ehk siis esindab mehi) kaasa arvatud. Ei ole midagi tegemist ei kannatlikkuse ega muu seesugusega, ja mumeelest selline teooria ongi ehk pisut “kaukaa haettu”, nagu soome inimene ütleb. Vastupidi, lühikesi juukseid tulebki siit ja sealt kohendada ja vaeva näha, et need just õigel moel mõjule pääseksid. aga muidugi, penelope cruzi pahmakast ei ütleks ära.

  5. Mina kuulun vist nende “perude” hulka, sest kord on juuksed pikad ja siis lühikesed ja siis kasvavad jälle ja siis on lühikesed ja praegu näiteks kasvavad jälle:) Samuti olen kehv otsustaja ja palju valikuid meeldib mulle tunduvalt vähem kui üldse mitte valikuid. Paljuski on see muidugi kinni puudulikus infos, kuid siiski ei teeks paha suurem enesekindlus otsuste langetamisel.
    Aga kuvand, et kasvavad juuksed on nagu väike aiamaa, on väga kihvt leid:)

  6. Pingback-viide: thai babes nude
  7. New York on suur oun sest siin on nii palju meeldivat koos kogu maailmast. Just nagu suurel ounal on koik vikerkaare varvid esindatud, nii ka new yorgis on koik nahavarvid ja rahvused esindatud. Just nagu suur oun maitseb nii mahlaselt, hapult ja magusalt, ikka void leida ussikesi. New York on see suur oun millest koik tahavad oma ampsu saada ja kui juba amps voetud, ei taha korvale jatta vaid tahaks vaid veel ampsata. See on oun, mida jaad alati igatsema kuigi juba aastaid pole seal olnud. Justnagu sa igatsed siiamaani seda magusat ouna mis iga suvi vanaema aiast soid. Love the big apple. Always have and always will.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar