Vastan Helerile. Pisaraist ja poliitikast.

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Misha õhkutõusmist mäletatakse jah. Vähemalt mina mäletan ka. Midagi muud sellelt olümpialt muidugi ei mäleta, spordist hakkasin huvituma vist alles siis kui Allar Levandi võitma hakkas.

    Aga ma kahtlen ka, kas Keskerakonna liikmetel ideaale on. Vähemalt kõigil kindlasti mitte. Või siis ei ole selleks ideaaliks kodumaa, kus teistel peale nende oleks ka hea elada.

  2. Mina Mišat ei näinud – olin siis umbes aastane kõigest. Seega mul ilmselt poleks õigus midagi arvata, aga arvan ikka.
    Mina arvuti ees ei plaksutanud seda klippi vaadates, aga pisar tuli mullegi silma. Andis lootust natuke üle pika aja. Nimelt vestlesin paar nädalat tagasi ühe Rahvaliidu noorpoliitikuga (19a), küsisin, kuidas ta suhtub j.o.k.k.-käitumisse, ja minu suureks masenduseks ütles ta, et see on ju normaalne, ongi ju kõik juriidiliselt korrektne, hävitades nii minu viimase lootuseraasu, et eesti poliitikasse tulevad millalgi noored, tulihingelised, eetilised tegijad…:-(

  3. Mina olin Miša lendutõusmise ajal 4. aastane ja mäletan siiani, kuidas südamest nutsin ja vanemad lohutasid, et küll ta ikka alla ka tuleb.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar