Vastan Eva-Liisale. Nostalgialainel.

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Mina olen kogu aja elanud Tartus ja ikka romantiseerin seda linna nii väga. Ja kusjuures, ikka kõige suurem nostalgia tuleb sellele kõigele tagantjärgi mõeldes, mitte neil tänavatel kõndides. Selleks võib olla samas linnas – näiteks suurim melanhoor olin ikka omas korteris varahommikul Tartu üle mõeldes (ja ainult mõõdukalt aknast välja vaadates). Nüüd ma ei lase endal väga Tartu üle mõelda – ei taha teha seda raskemaks, et sealt eemal olen. Aga eks distants mängib ka rolli.

    Muide, mul on tekkinud juba Kalamaja-nostalgia – puhtalt juttude põhjal. Ma isegi ei oskaks sinna minna, kui mõelda… Aga nüüd ma mõtlen küll, et Kalamajas oleks tore elada, sama tore kui karlovas. Et Kalamaja on Tallinna Karlova ja mina olen ju läbi ja lõhki Karlova tüdruk… Nostalgia tekkimiseks ei ole vaja tegelikult midagi muud, kui elavat kujutlusvõimet ja hämaraid õhtuid ja seletamatut igatsust.

  2. Vääääääääää…. tahan Pälsoni ühikasse! ja Tarvase restorani ja ja ja ja Ülikooli sööklasse piimasuppi sööma!
    Peahoonest käin ka alati korra läbi, see on nagu mu patukahetsus- ja enesepiitsutuskoht et kool omal ajal nii napilt lõpetamata jäi…
    Muide – üks asi mis on ikka samal kohal on Tartu Perekonnaseisuamet (või paar aastat tagasi vähemalt oli) – tõeline nõukogulik nostalgia koht!

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar