Miks on sügis hea

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Tehke hiiglapalju pilte, nii Bostonist kui ka viinamarjaistandusest. Hangi endale ka puuvillased kindad kui viinamarju korjama lähed. Ma ei tea, kas see oleneb sordist ka, kuidas neid korjatakse, aga aiakäärid kipuvad peopesa villi ajama, ja kriibu-kraabu on need põõsad ka.
  Olin Krimmis õpetaja ja muidugi alguses oli kole eksootiline kui seal lapsed kartulipõllu asemel viinamarju korjama saadeti, aga tegelikult on see raske töö.
  Kirjuta kindlasti muljeid!

 2. sügis on minu lemmik – hingamine on kõrgtasemel ja sel ajal saan kõigest ümbritsevast energiat. vastik higine ja rammestav palavus on läinud. õhk on karge. super!!!

 3. Jah, sügis! Ma olen seda niiiiii kaua oodanud, tundub… Täpselt aasta aega ilmselt. Ja siis ongi hallad ja hommikuti porilombid jäätunud ja siis tuleb juba esimest lund ja siis on jõulud… ja siis on sünnipäev ja puhkuse saan võib-olla võtta ja amsterdamni lennata või kuhugi, ja siis ongi kevad! Ja siis, kahjuks, on jälle nõmesuvi. (Ma ei saa teha midagi noh. Ma olen teiste aastaaegade inimene.)

 4. Koolilastele on sügis aga õudusunenägu. Hea sõber suvi saab selleks korraks jälle läbi ja peab taas sinna koolimajja tagasi minema. Veel üks aasta seal ja siis tuleb uuesti suvi.

  Kahju, et Eestis alles Losti teine hooaeg hakkab, see on tõesti väärt sari. Samuti koduperenaised.
  Tegelt on nii, et ma tahan ka New Yorki. Olen juba ammu sellest unistanud :). Kunagi lähen kindlasti, vähemalt korraks 🙂

 5. Mulle meeldis ALATI septembris kooli minna, ka siis, kui ma koolilaps olin. See augusti lõpu kooliasjade ostmise aeg ja ärevus hinges, uue algus…

  Teine asi, et koolis käia alati ei viitsinud… näiteks novembris vihmade ajal, kui tahaks koju jääda ja teki all raamatuid lugeda.

  Ma vist läksin omal ajal magistratuuri ka eelkõige selle shoki pärast, et kuidas nii, kas enam ei saagi sügisel kooli minna! Ja kui sisse sain, küll tõmbasin mõnuga ninasõõrmetesse seda auditooriumilõhna jälle 😉

 6. mina läheksin nüüd kah hea meelega kooli. selle asemel et minna tööle. aga ei tea, kaua ma viitsiks seal käia.

  ja praeguse sügise, sellise mõnusa vihvasabina ja kergelt niiskete päevade vasta pole vist kellelgi midagi. oodake kuni november kätte jõuab ja peab mudas limpama. ma tahaks inimest näha, kellele see niiväga meeldib.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar