Uued ptk-d

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Saksa lambakoeri kasutatakse POMMIKOERTENA, ise nägin üleeile PHX lennujaamas istudes kuidas vormis onu koeraga istmetevahelisi ridasid “töötles”!
    Ja tänahommikustes uudistes näidati kahte kena saksa lambakoera, kes hakkavad BART allmaaraudtejaamades töötama ja just nimelt pommikoertena.

  2. L@ssie, ma ei vaidle vastu, aga kust info pärineb?

    Blogi on siin praegu igav jah, suvepuhkus 😉

    Giustino kirjutas just huvitava inglisekeelse jutu sellest, et miks küll naistele pesemata mehed meeldivad, lugege teda http://www.palun.blogspot.com

  3. Noh, vaatasin siin eesti saitidel ringi otsinguga “narkokoer”. Kuldsed retiiverid, spanjelid, kokkerspanjelid puha selles ametis. Sama juttu olen kuulnud ka kqigis narkokoerte reklaamsaadetes.
    Ka need tegelased, kes vahetevahel kraami veavad on seda öelnud.
    Saksa lambakoer ei pidavat sobima oma tqu omadustelt narkokoeraks, ta on selleks liiga kärstiu ja pinnapealne ja annab liiga palju valehäireid.
    Muuseas, Suurbritannias pidada olla olemas ka narkokassid. Sellepärast, et koerad ei ole suutelised suurtesse veoautodesse sisse ronima ja tallaksid koorma puruks. Kassid ronivad aga igale poole.
    Sakslased proovivad kasutada aga narkosigu. Sea haistmine pidada kutsast veel natukene parem olema.

    Kuna igas mehes pidada olema natukene meest ja ma hetkel olen pesemata, siis ma ilmselt meeldiks Giustinole.

  4. viimane aeg oleks kasutusele võtta narkousside teenused. nemad pääsevad ju veel rohkem igale poole ligi eksole. et kui neid kahjurite hävitamiseks võib pidada, miks siis mitte pulbriotsinguil.

    l@ssie, kui sa oled pesemata siis sa meeldid epule, mitte justinile.

    minule pesemata mehed ei meeldi. või täpsustagem, mustuse järele haisevad mehed. kui ei ole vaja väga töö juures higistada, siis pole kaks korda päevas dushi all mõtet käia. inimesed ka ameerikas oleks palju tervemad kui nad ennast niipalju ei peseks.

    ma arvan, et justini väljanägemine, mis tema hinnangul on must, on tegelt täitsa tavaline.

  5. No pigem ma arvan, et selline värske higi on erutav aga rääsunud sitakiht, see erutab vaid pensioniealisi naisi.

    Eestis võiks kasutusele võtta veel Narkokotkad, kes lendavad kohale, kui miskit tõmmata, süstida või nuusata on ja siis ise selle ära tarbivad….

  6. äkki dresseeriks Annelinna prussakad narkosatikateks, oleks neil vähemalt mingi rakendus…
    http://www.drugdogs.net/DogsAvailable.htm
    Aga vaata siit – imekenad kutsude pildid väljas, ning saksa lambakoeri seal üsna mitu, ka narkokoertena. Kuna see on händlerite veebileht, siis peaks nagu uskuma 🙂
    Aga tänud L@ssie’le, et ärgitas huvi minna seda koerte asja guugeldama ja põhjalikumalt uurima….

  7. Ilmselt on narkokoerte kasvatajate seas mitu koolkonda. ûhed arvavad, et sobivad, teised lihtsalt kasutavad.
    Aga noh, teades reaalset olukorda, siis ütlen, et jah, vahele jäävad vaid väga algajad vqi siis need, kelle peale on kitutud.

  8. Tegelikult omavahel öeldes (heh 😉 mul on tunne, et see koht oli loos tõesti veidi nõrk. Nimelt et kas Tim profi diilerina siiski ei peaks teadma, millised need narkokoerad Inglise piiril on?
    Mina jõudsin oma gugeldustega kah selleni, et kasutatakse nii hundikoeri kui muidugi neid teisi ka.
    Aga see et hundikoeri ei kasutata, tundub siiski olevat üks laialt levinud müüt.


    L@ssie, jääme siis su ekspetrnõu ka edasi ootama 😉

    Küllap on vist selge, et ka kirjutajatel, st mul ja Dakil, on Õunaloos kajastatud teemadega mingitpidi kokkupuudet olnud. Kõik asjad ei pea olema ju ilmtingimata endaga juhtunud, kuigi mõni võibolla ka on… Midagi päris laest ja lambist pole me välja mõelnud.
    Sageli inimesed ka lihtsalt räägivad enda lugusid… Kes on ööbinud näiteks rahvusvahelistes noortehostellides, see teab. Kuidas sa asud seal rääkima ja avastad, et iga inimese sees seal on peidus paar seiklusjuttu… Küsid veel juurde ja juurde ja… Lõpuks paned kokku enda kogemustega, lisad suhkrut ja sidrunit ja segad läbi. jne.

    Tahtsin evel seda öelda, et õhus on täna sügist ja mul on selle üle väga hea meel.

  9. Traditsiooni jätkab ilmselt ka see, et vahetevahel lähevad osad vahetusse.
    Ennustan, et veel enne loo lõppu jääb mõni osa vahele.
    Viimane osa võiks üldse jääda ilmumata… jääksid kõik otsad lahti ning lõpu teadasaamiseks tuleb kohustuslikus korras endale raamat osta.

  10. Kurat küll, palju võib. Mis need õhtulehe omad on täiesti ajukääbikud või? Okei, üks kord teevad vea, aga see on juba 3 viga, kui arvestada seda, et üks osa jäi üldse vahele!

  11. Ikka plaanime kolida USAst ära ja Eesti poole…

    Saatsin Õhtulehele nüüd uued failid, kus iga faili pealkiri on kuupäev ja nädalapäev – äkki rohkem ei aeta segi!

  12. Hundikoer on üldse üks huvitav loom. Me kasutasime vanasti oma Pollat ikka postikoerana. Peale pikka ja järjekindlat treningprogrammi jõudsime lõpuks niikaugele, et isegi ilma käskluseta otsis ta üles posti ja märgistas siis selle jalga tõstes.
    Postiljone hammustas ta ka, aga noh se oli nagu lisafeature.

  13. Nqrku kohti on veel palju. Nt. Belgia – Hollandi piiril i ole olemas kohta, kus isegi jalutu tüdruk saaks kaks kilomeetrit metsa vahel joosta ja siis veel naabrimeest kohata, see on pigem L- Eesti teema. Seda saab igaüks Google kaardisrvrist vaadata: http://images.google.com/maphp?hl=en&tab=il&q=
    Tundub muidugi, et selle koha on valmis kirjutanud Daki.
    Siis vel nende piltide postitamine kqigile sqpradele – mina küll ei hakkaks lahti vqtma tundmatult aadressilt saadetud pildifaile, vaid kustutan selle mqtlemata Pornot on igapäevaelus niigi palju.

  14. See koht Lõuna-Hollandis, mitte väga kaugel piirist (aga mitte otseselt piiri-ala) on ikka ühe konkreetse koha järgi võetud, kus ma olen käinud. Metsa polegi palju vaja, et kahe maja vahel oleks metsatukk, ja kui sa mõtled seda jooksmise kohta, siis peategelena sörkis avatud maastikul. Absoluutselt on olemas see koht. Ma ei julgeks (ega peaks vajalikuks) kirjutada kohtadest, mida ma ei tea. (Selle koha setting pärineb minu sulest.)

    Piltide laialisaamise ähvardus… Vaat see on nüüd rohkem hüpoteetiline konstruktsioon, aga… Oleneks vist ikkagi ka kirja pealkirjast, kas sa võtaks selle lahti või mitte. Teine asi, kui lihtne on tänapäeval inimese identiteediga postkasti tekitada. Võtaks näiteks viis minutit, ei, vähemgi, et tekitada epp_petrone@hotmail.com. Võibolla peaks seda selgitust (kas Eva mõtisklusena või nt Eva-Ivo kirjavahetusena) veel sisse panema. Ma arvan, et niisugune viirus oleks reaalselt rõve, ja kui ka üks kümnendik su kontaktidest selle lahti võtaks ja see edasi leviks…

  15. Vat ise ei vqta ingliskeelse pealkirjaga kirju lahti, kui on teada, et kirjutaja on potensiaalne eestlane, üldiselt ma tean, kes mulle kuhu kirjutavad ja mis keeles.

    Ja siis veel see häda “riigist väljasaamisega” Ei usu, et nüüd Hollandist välja ei saa. Pigem saadetakse sellised kahtlased tegelased väevqimuga välja. Vqi siis vqid lahkudes piirivalveametnikule kskmist näppu näidata ja sulle loetakse peale eluaegne riiki sisenemise keeld. Nagu “Brat 2” finaalis toimus.

    Peale selle on kuskil olemas Eesti konsulaat. Kodutute öömajad, mis annavad meie kämpingutele silmad ette. Squatte on ka kqik juhtivamad linnad täis.
    Ja hääletads saab ka aja jooksul koju, kui just muidugi suisa alasti ei ole. Siis läheb ehk natukene rohkem aega, aga selle eest saab rohkm nalja. ûhe Otepää poisiga oli nii Sakas juhtund, et keegi humoorikas kohalik pani ta riided pätsa ja vend siis saigi nelja päeva pärast koju. Koos tuliuute riietega… Jne.
    Naivistlik on see reisikiri siiski. Tahaks rohkem huumorit ja seksi pole ka veel olnud.

  16. Muidugi ilukirjandus, aga samas mulle meeldib, kuidas L@ssie kaasa mõtleb. 😉

    Ma olen palju reisinud ja igasuguseid asju läbi elanud, ja kuulnud lugusid teistelt… Eva on küll väljamõeldis, paljuski on ehk ka tema hirm Rene ees tema enda väljamõeldis… Aga niisuguseid Evasid on päriselt ka olemas.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar