Aga kunagi kirjutasin ma luuletusi

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Vaga good stuff. Kirjutasin ise samasuguseid luuletusi 🙂 … kunagi… ka enne oige inimese leidmist. Hingele vajalik. Tookord.

  2. hEH, me kòik vist oleme kunagi luuletanud valusast armastusest.. ja ùksildusest. Mul vahest senimaani tuleb luulevormis vàlja kui kurbe hetki pàevikusse jààdvustan. Aga, Epp, miks inglise keeles???

  3. Tahaks loota, et pidades silmas mõnda teist Su kirjutatud lugu, Sa ei tunne end puudutatuna, kui ma ütlen, et need olid üllatavalt head.

  4. Ants 😉 Millegipärast ajas hoopis muhelema. Ma kirjutan sulle hiljem

    Miks inglise keeles – ma olin sel ajal vähe eestikeelses seltskonnas (st ei olnudki üldse) ja netti ka eriti ei kasutanud. Indias nimelt. Ja üldse, kuidagi on selline tunne, et luuletada ma julgen inglise keeles, aga proosat kirjutada mitte. Nt luuletades saab sõnu välja mõelda ja öelda “Vaat nii käib!”

  5. Mina olen alati mõelnud, et luulet on üldiselt kergem kirjutada kui proosat. Ja eriti võõrkeeles. Vaata näiteks neid laulutekstide kirjutajaid, Kaarin Sillamaa ja Maria Rahula jne. Vaata, kui hästi neil tekst jookseb, ah. Aga kui nad panna proosat kirjutama?

    Mis Epppppu lugusid Ants silmas peab, kas Õhtulehe järjekat? Või on teil mingi omavaheline diil?
    Mulle isiklikult muidu meeldivad nii need lullad siin kui Õhtulehe jutt… Blogi külastajatele võiks teha vihje tuleviku osas…?

  6. Jumal tänatud! Kui ma selle jutu olin ära saatnud, hakkas süda hirmsasti valutama, et teen Sulle liiga. Pealegi, oleks olnud õigem sõna ‘üllatavalt’ asemel kirjutada ‘IMEhead’! Muide – pisut-pisut meenutavad Tagoret. India mõju!?

  7. Ma lugesin seal Indias kellegi luuletusi, aga ei mäleta, kellelt (mitte Tagoret)…
    “Uitam!” öeldakse sellise mälumahuga inimese kohta karksi-nuia murrakus.

    Ma ei tea, kumba Ants mõtles, kas neid lastejutte, mis ma sulle kord saatsin, või Õhtulehe juttu?
    Ma ütleks Õhtulehe jutu kohta nii – see on “pulp fiction” ja tehtud nii hästi, kui hetkel oskame.
    Vihjeid… Eeee…. (käisin isegi vaatamas korra, et kusmaal avaldamine on). Ma ütleks nii, et igavaks ei lähe, minu arust, ja tegelasi ja hakkab varsti juurde tulema.
    Kirjutada on vähemasti küll põnev olnud.

  8. See õhtulehe jutt on PÕNEV lugeda — emotsioon taoline, ümbrustunustav, nagu kunagisest hääde krimkade ahmimisest mäletan. Nii et hästi kirjutatud kui mÖjub (usun, et see oli ka eesmärk) 🙂

  9. E Verify, formerly known as Basic Pilot, is a voluntary program that is designed to allow employers to electronically compare an employee’s personal information against databases maintained by the Social Security Administration and the Department of Homeland Security. The accuracy of the Internet based system has improved in recent years, but still has shortcomings, according to the 254 page report prepared for Homeland Security officials by Westat, a Rockville, Md. based research corporation. A higher error rate Maria Elena Garcia Upson, a U.S. Citizenship and Immigration Services spokeswoman, said the agency is in the process of evaluating the report and had no immediate comment on Friday afternoon. The system is a centerpiece of the Bush administration’s worksite enforcement plan. The report warned that…http://coolnews-4u.com/

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar