Kolm ämbrit 4. juuli pidustustelt

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Oh, olen minagi soovinud mingites situatsioonides, et pärast väljaöeldut oleks parem kui maa mind neelaks. Siiski meeldivad mulle rohkem need inimesed, kelledes on empaatiavõimet ning keda vaevab, et kogemata kukkus välja halvasti , kui need kes päevast päeva oma lähedaste peal ennast välja elavad ilma sellest aru saamata.
  Ehk aitab Sul üle saada Scarlet O`Hara ning tema kuulus lause: ” ma ei mõtle sellele täna vaid teen seda homme “

 2. see on pàris hea! Ma tihti muretsen oma pead lòhki oma taktitundetu aususe pàrast. Ning kui ikka on inimene solvatud, siis ei aita ka vabandused pàrast. Nùùd ùritan olla vaiksem, kuid samas kohe kui tekib mingit juttu, hùppab ka mingi nòmedus suust vàlja. No confidence, no problems. Isegi pòhikunded, kes firmas kàivad on jagunenud kaheks; need kes mu nalju ja ausust mòistavad ning need, kes on minust valesti aru saanud ( seal juba jagunevad veel mitmeks, igaùks saab aru vastavalt oma rikutusastmele)..
  Ma ùritan vaid natuke vaoshoitum olla ning ùritan mitte oma arvamust avaldada, kui seda pole kùsitud!Mitte alati see ei ònnestu, ning teen tihti sinu stiilis siiraid komplimente.. aga nohh… ma ju mitte pahaga..

 3. ja mina sain teada, et kui keegi kysib et kuidas ilutulestik meeldis, siis yks ja ainuke oige vastus on, et super ja vaga ilus ja fantastiline. pole vaja hakata heietama milline raharaiskamine see tegelikult on ja et seda raha saaks vastu taevast laskmise asemel kuskil mujal palju otstarbekamalt kasutada.
  ilutulestik olevat meeldetuletus verisest lahingust kui pommid kukkusid oo labi aga ameerika lipp oli hommikul ikka veel pysti. vaat nii, nyyd ma siis tean ja kiidan takka jargmine aasta.

 4. viimane anonymous olin siis mina. kirjutasin selle kommentaari ara ja siis alles lugesin Epu eelmist juttu, kus ka raha tuulde laskmisest juttu oli :).

 5. Aga, Epp, kas Sa seda veel mäletad, kuidas Sa üsna meie tutvuse algul üht minu artiklit kiitsid, et see on väga hästi välja tulnud. Ja mina olevat asjalikult vastanud: “Jah, ma tean.”
  Mina mäletan seda sellepärast, et hiljem, kui me juba rohkem tuttavad olime, sa rääkisid seda mulle. Et olid arvanud: nii enesekeskset inimest pole sinu silmad küll enne näinud 🙂
  Ja minul on nüüd siiamaani naljakas ja natuke piinlik, kui see meelde tuleb 🙂

 6. Ma tean ka ühte väga enesekindlat noort daami. Nelja-aastast Mammut nimelt. Ta tuli lasteaiast koju, kaasas sõber Martinilt saadud kiri, kuhu oli kirjutatud, et tüdruk meeldib talle väga. Mammu ise lugeda ei osanud ja palus vanemal kiri ette lugeda. Tüdruk ei reageerinud algul kuidagi ja läks oma tuppa. Ema veel noris, et näed, Mammu, sa meeldid Martinile. Kümne minuti pärast tuli Mammu oma toast välja ja teatas – imelik ka, kui ma ei meeldiks.
  Aga laste kohta küsimine pidavat olema umbes sama taunitav kui palga või pangakonto suuruse uurimine. Lugesin kunagi kuskilt käitumisõpetusest. Sest laste teema võib mõnede jaoks valus olla jah – ka neile, kellel nad olemas on, aga näiteks vangi sattunud või mis iganes. Nii et kui inimene ise räägib oma lastest, siis võib edasi küsida, aga muidu nagu ei sobiks.

 7. ega Sa juhuslikult Amburi tähtkujust pole?
  kõlad kahtlaselt minu moodi……mina nimelt olen kuulus selliste “pärlite” poolest. eriti hea on veel see, et kui ma proovin siis kuidagi oma ütlemist siluda, teen ma sellega enamasti asja hoopis hullemaks:S:S:S

 8. Kajale: jah, tuleb meelde küll 😉

  Sommile: minu andmetel on IVF protseduur, mida aastate jooksul korrapäraselt üritatakse, kuni õnnestub… või ei õnnestu. Aga see pole küll vaidlus, mida siin arendama hakata. Let`s agree to disagree.

 9. Epp: 😉 OK!
  Pean ise kah lapse saamise eesmärgil IVF-e ‘proovima’, siis olen (õigustatult) tundlik selliste kommide osas…aga noh hea, et teised arvavad, et lihtsalt muudkui proovid:-) Lõpp lihtne!

 10. Jah, ma ei teadnud, et sõna “proovima” võib halvasti kõlada.
  Kui sa tahad, võid mulle kirjutada, olen IVF teemaga kokku puutunud.

 11. hea Epp,
  esimene “vääratus” pole minu arusaamist mööda üldse vääratus. võis muidugi olla nendele konkreetsetele isikutele, kuid niipalju kui mina lugenud olen, meeldib lapsendanud vanematele väga kuulda seda, kui ühte nägu nendega on nende lapsendatud lapsed.

  teise kohta – minu isa peeti eestis korduvalt ja korduvalt minu vanaisaks, kui ma olin väike :))) kuna isa läks varakult halliks ja vähe juukseid on tal alati peas olnud. tema võttis asja huumoriga, usutavasti ka see papi.

  vot see kolmas jah …

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar