Rohelised lood, ja saba nagu polekski

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Mina võin ausalt öelda, et peale Epu blogi avastamist olen hoopis rohkem roheliselt käituma hakanud. Ja õpetan teisi ka 🙂

    See rohelisest aiapidamisest rääkiv kirjatükk on vägakasulik, sest sõdin oma kodusel aiamaal see kevad sammaldunud tikripõõsastega 🙂

    Kusjuures mind häirib meeletult, kuidas inimesed jätavad kasutatud kummikindaid ja kilekotte aiamaale kompostihunnikusse. Need ju ei lagune! Ja see suhtumine, et kommi jne pabereid võib tänaval maha loopida, sest “see pole ju meie hoov.” Mis põhjendus see on? See on ju meie Eestimaa! See just nimelt ongi meie “hoov.” Raske on olla roheka varjundiga, kui ümberringi nii paljud ei hooli üldse ümbritsevast loodusest.

  2. Sinu eilse Ekspressi-suvelisa artikli ees oli leheküljepikkune kiidulaul PUDELIVEELE. Artikkel, mitte reklaam. Et tervislik ja hea ja küll on tore, et me eestlased seda nii palju joome. Väga õõvastav kontrast oli.

  3. Lasen selle endale saata (EE lisasid millegipärast netis pole) ja… Mul ongi juba mõnda aega veeteemaline kolumn pooleli, saab ehk ära lõpetatud.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar