Reklaam Justini uuele (demo)plaadile

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. ma ei taha küll nokkida, aga kas see neiu Justini plaadikaanel ka teab, et ta seal on?? jääb mulje, et mitte…. :S autoriõigused?!

  2. Mina olen kogu aeg Justinile öelnud, et mis sa sellest neiust kaanele paned, eriti demo kaanele, aga ta pugistab naerda ja ütleb, et talle meeldib. Autoriõigustega ähvardasin mina ka teda, eks teen veel.

  3. See, et rockmuusikas mehed end naistena esitlevad on time honored tradition … Alice Cooper, Alice in Chains, Twisted Sister, Scissor Sisters, Marylin Manson, Vanemõde … esimesed kes pähe tulevad.

    Aint, et kui Justin nüüd hitib selle asjaga jäckpotti siis see sama chick seal kaanelt on esimene teie ukse taga raha tahtmas, ilus mahlane lawsuit pihus ja veelgi laiem lõkerdus näol.

  4. Noh, kulle inimesed. On raske töö leida üks päris hea plaadikaanel. Minu esimene plaadikaanel oli sitt, ja teine oli sitt, ja praegu see on üks reklaam Estonian Air-st.

    Aga nüüd Epp tegi/võti üks parem pilt. See tegelikult ei ole sitt. On ok. Praegu ma töötan ajakirjanikuna. Mul ei oli vaba aeg panna uus plaadikaanel website-is. Aga täna õhtal ma pannen seda. Ja siis…whatever 🙂

  5. See uus pilt on jah päris hea, ma tegin Giustinost sada pilti ja saja esimene tuli, nagu ta ütleb “tegelikult ei ole sitt”… Lausa hea tuli mu meelest 😉

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar