Lugu Hiinast

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Sa Epp oled maru andekas! Sinu reisikirjeldused on täitsa klass, kas Sa ka mõne sellise raamatu välja annad või oled andnud?
  Minu üks lemmikraamat on, mida ka Sulle sooviraksin ja mis Sulle ka kindlasti sobiks: “Ulgumere tütar”, autor Joan Lowell. Eesti keeles ilmunud 1920- 30ndatel. Minu riiulis on ta parimaid, ei tea kas raamtukogudes ka on olemas.

 2. Pingback-viide: df36b6558f9c
 3. Tere Epp,

  Palun natuke täpsustavat infot Sinu loo kohta:)
  Ei saagi aru, et kas Sa ise käisid Pekingi ülikoolis keelt õppimias või on lugu tehtus Indrek Parki kogemuste põhjal? Sooviksin ise ka Hiina keelt õppida, seega kuidas sinna ülikooli saada ja millised on näiteks stipendiumi võimalused? Kust ma võiksin rohkem infot saada keele õppe kohta?

  Loodan, et leiad aega vastata!
  Ette tänades,
  Kristi

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar