Yokost, Cynthiast ja lahutustest

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Oo jaa!! Maire Aunaste arutas oma ühes viimastest “Meie” saadetes, kuidas üldse on võimalik olla abielus üle 20 aasta ning leidis selle olevat lihtsalt hämmastava! Kuidas kellelgi! Mina olen muide abielus varsti 53 aastat! Ja mu kallid noored, targad ja edukad daamid (ja härrad), leian et ma olen sellega kuradi palju elus saanud!!
  Täna saatsime lõplikult ära Lennart Meri. Oli ilus ja väärikas lahkumine. Muide, Lennart oli mu koolivend, käisime mõlemad Tall. 10 Keskkoolis Nõmmel, tema üks klass minust allpool. Meie kodud olid kõrvuti Vabaduse puiesteel ja oleme temaga ja oma kambaga omal ajal nii ühest kui teisest rääkinud. Me kutsusime teda Joniks. Hiljem on aga saatus meie teed lausa lahku viinud. Igatahes oli ta oma iseloomu ja käitumise tõttu PARIM president, mis meil eriti noil aegadel oleks olla võinud.

 2. Õnnitlen Antsu loterii peavõidu ehk siis õigel ajal õige kaaslase leidmise puhul!
  See on ikka hea õnn, kui leiad kaaslase, kes sobib su kõrvale nii noorena kui vanana. Mul on selliste inimeste üle kohe hea meel 🙂

 3. Kas sellest esimesest abielust ka kunagi lugu tuleb? … ullatav uudis, sest oled nii noor, kullap on ‘huvitav’ lugu…
  Minu vanemad laksid muuseas lahku enne kui mina kaima hakkasin. Ja mul sellest kama kaks. Elu oli ilus, kolm naist majas… jagelesime, kaklesime, masseerisime ja tegime uksteisele soenguid…

 4. vanad mehed ei tea saladust, et noor naine imeb elumahlad välja…seepärast on nutikam vana naisega elada rahus ja üksmeeles, on võimalus pääseda surmast nooremana kui muidu ette nähtud. Quinn oleks ka 90ni välja põrutanud, kui oleks taibanud vähem rahulikumalt naistesse suhtuda.

 5. Liinale. Sellest mu esimesest abielust siin pikalt juttu ei tule, sest mu eksmees on eestlane – kes teab, see teab. Viimati oli mul temaga põgus kirjavahetus just sel teemal, et ta ei taha ennast ega endaga seotut miskit moodi minu blogist leida. Täiesti arusaadav.
  Abiellusin noorelt jah, koos hakkasime olema, kui olin 19 ja abiellusin 20aastaselt. Mõtlen tagantjärgi, et mul oli sel ajal hing haige. ema oli haiglas, esimene tormiline tudengiaasta oli mu parajalt ära räsinud – ja mulle oli vaja uut kodu, nii leidsingi turvalise koha endast vanema mehe ja tema ema näol. Aga tegelikult ma vist ei armastanud teda päris tingimusteta. See oli üks põhjustest, miks meil kriisid tulid ja lõpuks lahutasime.

 6. Parem õudne lõpp, kui lõputu õudus… Kui ikka elu ei lähe, ei ole mõtet koos elada, eriti veel laste nimel! Lõpuks on lapsed ikka need kes kõige rohkem haiget saavad.

 7. Lapsed saavad vähem haiget, kui neile kõik rahulikult ära seletatakse (ilma ennast ja abikaasat süüdistamata). Enne peab muidugi vanematel endal selge olema, mis toimub.
  Ja peale lahutust peab lapsel olema vaba võimalus suhelda mõlema vanemaga.

 8. Iga lahutuse puhul võib kuulda 3 erinevat lugu juhul kui mängus on lapsed. Igasugused lahkuminekud on kurvad ning valusad kuid märk, mis jääb lastele kui ta näeb oma vanemaid nääklemas ja kaklemas 10 aastat vanade nõude ja muu jagamisel on veel kohutavam. kindlasti see jätab mingi märgi ning hilisemas eas mõjutab tehtavaid valikuid (alateadlikult).

 9. Kaldun arvama, et sellest, kui vanemad ähvardavad lahutada ja vinnutavad seda mõnda aega, ja siis ikka ei lahuta, võivad lapsed saada sama hea paugu kätte kui pärislahutusest.

 10. Mul meenus äkitselt, et mu tädi ühe sõbra nimi on Yoko. Ma arvasin, et seda kirjutatakse Joko, aga vahet pole. Ma hakkasin alles praegu mõtema, et äkki see nimi on sellest Yokost tulnud…

 11. Pingback-viide: ambien
 12. Pingback-viide: football betting
 13. Pingback-viide: roulette bet
 14. Pingback-viide: best car insurance
 15. Pingback-viide: remortgage
 16. Pingback-viide: buy shoes
 17. Pingback-viide: buy shoes

Arhiiv

Viimased kommentaarid

 • helle on “Maal mamma juures”Mari on suur lugeja ja terane, sai ikka aru. Vahel me arutame temaga igasuguseid lendsõnade, vanasõnade ja kõnekäändude tähendusi. Ta mõnikord ise küs…
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Siin kirjutatakse, kuidas lapsele oli see murdekeel meeldinud :). http://blogistaja.wordpress.chttps//bloom/2020/12/22/epp-petrone-maal-mamma-juures/
 • Epp Petrone on “Maal mamma juures”Jaa, ta rääkis kirjakeelt ("tüti" ütles ta küll, aga see polegi vist murre, nagu selgus). Ega see polegi 100% meie mamma. Ja tundus hea võimalus propa…
 • helle on “Maal mamma juures”Kinkisin Marile jõuluks selle raamatu ja ise ka lugesin. Tore ja väga hääd pildid! Aga mul tuli üks mõtteke, üldse mitte paha pärast: sa paned mamma s…
 • Mirjam Burget on Lugu naabritest ja minust, 1Kuidagi tuttavad on selles loos mõned kohad. Miks Eestis naabrid küll üksteise peale kurjad on? Minu unistus on ka head naabrid, aga kahjuks, püüa pal…

Sliding Sidebar