Kes tahab teha ajalugu

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Epp kutsub eputama 🙂 Mäng muidugi,
    Laval, Rollis… A ma olen sele värgi juba läbi teind, tükkvana inemist ikkagist; seega ei paku end. Aga neile, kel proovimata soovitan soojalt — põrgulikult põnev! Miinused võivad tulla vaid huumorisoolika umbusest…

  2. Epp, inimesed loevad sinu blogi sinu pärast. Sa ei ole neile midagi võlgu. Kui sa tahad puhata, siis ütlegi nii, ja su telefon ei helise laupäeva hommikul kell 8 ning sa ei pea vastama “heasoovija” küsimusele, millal järgmine blogisissekanne ilmub.
    Blogimine on mäng – nohh, liiga tõsiselt ei tohiks seda vast küll võtta:)
    See teema haakub kenasti parimate ajaveebide teemaga, et miks ikkagi inimesed blogivad…

  3. Muidugi, võtagi ikka õige puhkus!!!! Muidu pärast tuled tagasi ja pead hakkama veel üle vaatama, mis kõik ilma sinuta on toimunud! Meile meeldib siin väga aega veeta aga usun, et kõik saame aru, et aeg-ajalt vaja patareid ka laadida.

  4. Kes blogida ahab, see blogib juba niigi kuhugi. Ainus asi, mida keegi võib ette võtta on Epu hukkamine eesmärgil saada endale lugejaid juurde.

  5. Blogimine on mäng, sellepärast ma selle võimaluse õhku paiskasingi. Huvitav eksperiment ju.
    Aga küllap on see tüdruk või see poiss, keda ette kujutasin, juba täies hoos ja hõivatud mõne muu asjaga…

    See, millele L@ssie vihjab – et äkki ta kustutaks mu vanad postitused ära? Ma saaks teha sellised õigused, et ta pääseks ainult enda asju toimetama ja kustutama.
    Aga kui teda pole olemas, mis seal ikka.

  6. Jajahh, Epp, oledki ära tüüdanud, mine ja puhka jahh natuke( hehe, see oli eestlaslik must huumor, loodan, et mõistate)!!!
    Tegelikult on jumalast hea idee, ning ma pakuks kohe ka asendaja sulle, kes ise veel pole blogima hakanud, kuid väga aktiivselt kommenteerib!! Selleks on Andry.( oli ikka nii ta nimi?). Tema kommentaare kohtab igas blogis ning eriti aktiivselt lasteomades…
    Seega, Andy.. ole meheks, lase Eppppp puhkusele!

  7. Olen nõus nendega, kes ütlevad, et loevad Sinu blogi Sinu pärast. (Teiste pärast loeme teiste blogisid).
    Samas mängu mõttes võiks Andry blogima tulla küll: ta on ka mulle siin silma hakanud.
    On ka variant, et “puhkuse” ajaks riputad üles lingid, mis viivad teiste blogideni.

  8. olgu kes on, mina tuleks siia lugema ja kommenteerima ikka. Mul meeldib lisaks Epule ka siinne ülejäänud seltskond.

  9. samas oleks meeletult põnev lugeda mõne siinse külastaja jutte Epust, Epu artiklitest ja sellest kuidas ta Epu enda ellu on söövitanud.

  10. Mina näiteks ka tahaks lugeda ikka Sinu kirjutatud blogi. Sa võiksid siia teha oma puhkuse ajaks teema kus me saame kommentaaride kaudu omavahel arutleda päevakajalistel teemadel ja sind taga igataseda.
    Muide olin ise 3 päeva arvutist eemal ja nüüd naudin lausa oma armsal toolil istumist. Kuigi jah.. meile lugedes tekkis tunne, et peaks ikka tagasi minema Pärnusse. Kohta kus mu alstele väga ei meeldinud sest seal oli liiga vaikne.. Aga selles juba oma blogis täpsemalt.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar