Vahel elan ma päriselt

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Eks Ameerikaski on nädalavahetus, ja sellepärast me andestame need grammatikavead, ja jääme huviga ootama järjejuttu! Sest, eks meil siin kodumailgi sünni nii mõndagi…!!

    Puritaanidele: teame, teame isegi….

    P.S. aga, mis äri see ikka oli??????:)))))

  2. No nii.. Epp tekitab uudishimu. Huvitav palju eesti prominentseid isikuid hetkel ameerikas on? Sealt siis kui viitsiks võiks ju seda uurida ja sellega seoses omad järeldused teha. Selline mõte tekkis kohe. Aga kuna ma hindan inimeste privaatsust siis jääb see minu poolt välja uurimata. 😀

  3. Ärgem unustage, et Eestis on lihtne prominent olla. Sal Salleril on veel kuskil lauluski hästi öeldud, et siin “me oleme kõik staarid”.

    Ma kahtlustangi vahel, et kas tegelikult ei olegi see see põhjus number üks miks paljudel eestlasel välismaal elada ei meeldi. Staari staatust on raske loovutada, isegi külapätile.

  4. Reaalsuses on siin täna kevadine soe vihm, ja mu külalised on lahkunud. Tulin virtuaalreaalsusesse ja sain uudise Lennarti surmast…

  5. Reaalsus on tore 🙂 Ma arvan, et Epp peaks meist aegajalt puhkama küll. Et me teda liialt enesestmõistetavana ei võtaks ja et tal oleks ka inspiratsiooni uute teemade algatamiseks 🙂 Nii et mina igatahes soovin Epule ilusat reaalsust.

  6. Lennart Mere surm painab ka mind. Kirjutasin sellest just ka laste blogis – et mäletada.
    Aga kevadine vihm teeb kadedaks. Meil on tavaline ilus talv.
    Kas Ameerika kevadisel vihmal on ka kevade lõhn?

  7. Siin on juba tükk aega tõeline kevade lõhn, ja möödunud laupäeval oli suve lõhn (20 kraadi sooja).
    Aga nagu kuulda, on Eestis seekord kümnendi ilusaim talv.

  8. Mäletan Arnoldit mingilt peolt perekond Valgete majas Marylandis. Võis olla suvi 1991. Istus ta seal trepimademel ja suitsetas endal selline kaval ja lõbus nägu peas … R.I.P.

    Loodus aga lõhnab ameerikas hoopis teistmoodi. Mulle meeldib see hapukas kirbe lõhn mida annavad teatud igihaljad pisikeste lehtedega põõsad, ma ei teagi kuidas neid kutsutakse, aga nad on igal pool ja nende lõhn on mõnusalt erutav. Washingtonis siin on kirsipuud juba õites. Lilled igal pool.

  9. Aivar, kas juba kirsid õites? Kas nad 1 aprillini ikka vastu peavad?
    Me tuleme siis sinna – minu elu esimene Washington DC külastus. Kas äkki tahaksid kohtuda või eelistad mind virtuaalse loo tasemel hoida? 😉

    Aga sa mõtlesid oma loos vist ikka Lennartit, mitte Arnoldit?

    Mina jälle mõtlen, et kuidas järsku kõik teavad ja kasutavad seda R.I.P ja kus olin mina, rumaluke, kui seda kõigile seletati. Gugeldasin seda ja sain vastuseks “routing information program” ja “research in practice” jms. Aga mis ta tegelikult siin leinakontekstis tähendab?

  10. Ouch. Muidugi Lennartit. Hajameelsus, eh. Ahjaa, kokku saamine? Kui siin olete, helistage 202 962 1548. Ma töötan 5 minuti jalutuskäigutee kaugusel Valgest Majast, muuseumitest ja Hiinalinnast. Lähme sööme kuskil lõunat. Miks mitte. Oleks väga tore.

  11. R.I.P. tähendab Rest in peace. Kummaline, et google sind ei aidanud. Aga meil siin algas just mingi fire alarm. Pean nüüd õue minema. Ongi hea, saab päikese ja õhu kätte.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar