TÜÜPE SIITKANDIST vol1

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. aga vot minule ei meeldi selle blogi uus süsteem, et iga sissekande lugemiseks ei piisagi lehekülje allakerimisest, vaid tuleb muudkui klikkida ja bäckklikkida ja klikkida ja bäckklikkida.

  2. mulle ka ei meeldi eriti..
    aga ma teen nii, et seal kus on “read the rest of this entry”, ma klikin ja avan uues aknas.. seega kui üks lugu läbi, siis panen selle akna kinni ja võtan järgmise, ei pea bäkkima 🙂 muidu ma unustaks ära bäkkida.. ja siis peaks täitsa uuesti avama..

  3. mulle ka alguses ei meeldinud, aga nüüd vaatan, et tegelt on hea teemat leida, kui tahad mõne vanema teema kommentaare vaadata. Rohkem foorumi moodi ;).

  4. Minu arust on siin keskkonnas väga mugav järgmise teksti juurde minna neid pealkirja juures asuvaid linke kasutades…edasi ja tagasi 🙂 Aga nendele telekatüüpidele oleks küll pidanud midagi ütlema…Kui sa oma arve nüüd saad millalgi, siis äkki selgub, et helistas Gambiasse…Väga imelik teenindus. Meenutab mulle siinset pangandust. Olen juba kaks kuud üritanud omale pangakontot avada. Senini pole õnnestunud. Kõrghetk oli ühes pangas, kus mulle öeldi, et täna kontot avada ei saa, kuna see inimene pole tööl. No ma ei ole küll harjunud, et ma pean omale panka minekuks aja kinni panema. Tobeduse tipp. Rääkimata siinsetest seadustest. Hoopis teine teema, aga see on mulle nii südamelähedane hetkel ja teenindus ju ka 🙂

  5. Loen RSSiga ja seepärast artiklite pikkus veebilehel eriti oluline ei ole.
    Meeldib aga see, et kommentaare saab ka RSS-iga tõmmata. Nii saab väga mõnusasti vanade kirjutiste kommentaaridega kursis olla. Olen tõesti rahul. 🙂 Teistel blogidel pole ma sellist võimalust veel avastanud.

  6. WP templatele saab suht lihtsalt öelda, et näita eelmisele/järgmisele postitusele linke loo alguses, loo lõpus/kommentaaride alguses, kommentaaride lõpus jne 🙂

  7. Kaurile – asi pole selles, et neila rand ei meeldiks. Sellesama Rockaway poolsaare idapoolses otsas on linn nimega Far Rockaway, kus elavad just asiaadid ja mustad. Ja siitkandi inimesed ei käi üldse seal Far Rockaways.

    See, mida siin kogen, on just nimelt see segregatsioon – kogunetakse sinna, kus omasugused.

    Ma ei tea, kas Eestis on nii? Kindlasti vähem (sest Eesti on ühtlasem ühsikond, pole nii palju nii värvikalt erinevaid gruppe kui New Yorgis). Samas, eks Tallinnaski ole Kalamaja-inimesed ja Lasnaka-inimesed ja Tiskre-inimesed ja Tabasalu-inimesed jne.
    Kuuldavasti elavat enamus Tallinna indialasi ühes kandis (ma ei mäleta kus, aga kusagil põllupealsele ehitatud asunduses). Ja Koplis hakkavat kujunema oma tänavad, kus elavad noored julged edumeelsed eestlased… kolid sinna, sest sõber on ees ja teiselt poolt naaber tundub ka kuidagi sinusugune.

  8. eppppp… ära hakka iseenda blogi ega selle kommentaare tõsiselt võtma… seda küll vaja pole 🙂

    mina küll ei suuda lasnaka-inimesi ja kalamaja-inimesi eristada. tiskre – nojah. aga et paned mu suvalises tallinna punktis maha ja lased tänaval vastutulevate inimeste pealt öelda, et kus oled – ei erista. säästumarketi ja stockmanni eristab küll klientide pealt ära (säästukas käivad koledad ja stockis ilusad inimesed),

  9. Me käisime Säästukas, kui me Kalamajas elasime.
    Ja enne seda elasime Kentmanni tänaval, siis käisime Keskturul.
    Ja ikkagi oleme ilusad 😉

  10. kauril siiski õigus on, et säästuka ja stocmanni rahvas erinev välja näeb. Aga muidugi olete ilusad.

    Eilases ekspressis on väike küsimusteseeria, et miks ameerika loosib eestis välja immigratsiooniloteriid. Miks korraldab USA viisaloteriid? ja konsuli kohustäitja selgitab, et viisaloteriid korraldatakse ainult neis riikides, mille elanikkond on USAs vähe esindatud, ntx USAs ei korraldata, ning ütleb It’s the mixture that makes America what it is.

    Tegelt, olen Su peale kade selle mixture’i pärast, armas Epp.

  11. Reps pillas eile huvitava fakti, äkki kellegile kulub ära, et Belgias panevad moslemid oma lapsi kõige parema meelega katoliku kooli.

    Miks

    Õpsid on nunnad, eks

    Ma aretasin ise edasi, et nunna ja islami naise riietus, moraal ja naistele esitatavad kõrged normid jne…

  12. Kui poliitiliselt ebakorrektsetest eksperimentidest rääkida siis ma lõbustan end maanteel sõites mõnikord sellega, et ütlen oma naisele, et vaata peeglisse ja näe seda autot mis meist varsti mööda sõidab. Tahad ma ütlen kes seal roolis istub? Ta otsib seda autot küljepeeglist, leiab ja siis kehitab õlgu. Hiljem kui nimetet masin kõrvale jõuab või diagonaalis üle neile rea ette kimab või muud hullust meeletul kiirusel teeb ja jõuad nägu näha, siis on tal alati põhjust minu selgeltnägejalikkust imetleda. Kuidas ma ette teadsin, et seda auto juhtis afro ameeriklane? Seda oli ju võimatu nii kaugelt ja läbi toonitud klaaside näha. Pakun, et Justin suudab seda sama hästi teha. Harva on kui eksid. Sellin oskus aga ajab eestis liigeldes mind veidi segadusse. 🙂

  13. Tere Epp, lugesin su seda kirjutist alles nüüd, u. 10 päeva hiljem, aga see internetipaigaldus tõi enda kogemused nii elavalt meelde, et lihtsalt ei suuda mitte kirja panna. Oleme USA-s kahel korral uude korterisse kolinud ja mina tegelesin mõlemal korral nende kaablikuttidega. Esimesel korral tuli kutt käed taskus kohale, vaatas – ahaa kaablit pole, läks minema ja saabus poole tunni pärast. Teisel korral helistasime esmaspäeval teenindusse, öeldi – töömees tuleb teisipäeval. Hiljem selgus, et tuleb hoopis järgmisel teisipäeval jne. …3 nädalat hiljem kutsusin abikaasa töölt koju, sest ma ei saanud mehhiklase inglise keelst sõnagi aru. Igal juhul sain ma lõpuks aru, miks selles kaablikuti filmis sellele tüübile pugema pidi ja sry comcast, aga teiega ma enam tegemist ei tee.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar