ET KAS OLI ROMANTILINE?

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Kuna sama viga mulle juba väga mitmendat korda silma jääb ja ükski teine tähenärija seda senini parandanud pole, siis ma võtan selle ülesande enda peale: eesti keeles pannakse selga ikka pidžaama, mitte pidžaamad… kui neid just mitu komplekti ülestikku ei panda.

 2. oh kui hea meel Te pärast, oh kui hea meel.

  Nii lahe pidu ja nii elusad inimesed. Äh!

  Ja tore, et sa diivani alla mahtusid. Läheb aastaid, oled kuldsõrmustega paks rõõmus proua ja lappad oma blogi ja meenutad.

  12 points ka siitpoolt

 3. Tere Epp!

  Meie mangisime ka Valentini paeva puhul peitust ja vannis sai ka hullatud. Meie oleme mina ja mu poeg Paul, kes saab kuu aja parast 2seks. Tema leidmine veel eriti raskusi ei valmista, kuigi poodides oskab ta kyll vaikselt ennast pyksipaaride vahele ara paigutada niimoodi, et ma paris mitu korda juba rabanduse aarel olen olnud. Elame siin Manhattani ylemises otsas, Cloisters’i korval. Paul paneb juba viimased paar paeva suisa 3 sona ritta, nii et varsti laheb suuremat sorti plaramiseks. Selle parast motlesingi, et kui soojemaks laheb, akki oleks vaike play date moeldav? Meil siin juba yhed eesti kaksikud ka sobrad, akki saaks midagi korraldada? Kui aega saad ja huvi on, saada meil.

  Tanud toreda lugemisaine eest!

 4. aga ükskord sa kurtsid, et uues kodus pole vanni. kas see oli miski teine kotrer, mille te kõrvale lükkasite, või organiseerisite ise vanni?

  ja pidžaamade kohta tahtsin ma ka juba ükskord kirjutada, aga ei jõudnud. et eesti keeli ainsuses. nagu ülikondki, mis ometi koosneb samamoodi kahest tükist nagu pidžaama.

 5. Me võtsime jah teise korteri, aga samas neighborhoodis.
  Tsiteerides Sverikut Inglismaal, kes kirjutas oma blogi pealdisesse: lugege hoolega, varsti tuleb valikvastustega test!
  Eks sinna testi võiks siis panna ka küsimused tähelepanelikule lugejale – kus teeb Eppppp grammatikavigu?
  (Aga hakkan jah ütlema pidzhaama. See, mismoodi mu keel amerikaniseerub, on hiiliv protsess ja ma ise ei saakski sellest aru ilma teieta…)

 6. Tana oli romantiline ka. ma tõusin üles meie voodis, agao mina olin üksi. “Noh, kus mu naine on?” ma mõtlesin. Aga kui ma käisin korridoris (hallway) ma nägin et minu naine ja minu väike laps mägasid koos Marta voodis. Oi oi oi, kui kena!

  ja hiljem kui ma sõitsin rongiga päike paistab täevas, ja Jamaica Laht oli tegelikult rahulik ja sinine. ja palju linnukused oli seal, pärtid ja (sea gulls). ilus päev, ja ma mõtlesin, “tahaks et mu naine ja beebi oli siin minuga ka.”

  🙂

Arhiiv

Hiljutised kommentaarid

Sliding Sidebar