TORE PÜHAPÄEVA ALGUS

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

 1. Tore algus tõepoolest. Mina alles magasin õiglase und kui telefon äkki üürgama hakkas ja helistajaks selgus olevat minu noorem õde Eestist, kes vist praktiliselt hüples rõõmust telefoni otsas ja kelle väike tütar ka midagi agaralt telefoni kõrval seletas. Ma ei saanud pärast seda kohe magama ka jääda. A kummaline on see, et oma unes ma just enne telefonihelinat mõtlesin sellele, et kuidas neil seal Torinos läheb ja kas sõit on juba läbi 🙂 Naljakas…

 2. Sõber Justin siin arvutas ja teatas, et Kristina ei saanud sel ajal olla 13. Nojah, ma mõtlesin järgi, see intervjuu pidi olema 1993. aasta lõpus, järelikult oli Kiku sellal 16aastane ja mina olin 19.

 3. aga mina käisin kiku paralleelklassis ja arvake ära, kas meie klassi tüdrukutel kah mingit elu oli (kekatundide kontekstis), kui meid pidevalt kikuga võrreldi? “no kristina käib ju küll pärast tunde suusatamas kanali ääres, miks teie nina kirtsutate?!” 🙂

 4. Ma tahaks hirmsasti näha või kuulda seda lõppu, Eesti reporterite jutuga, alates sellest kui Neumannova eest minema hakkas. Kas see video (või audio) on kusagil netis üleval?

 5. See oli ülikõvamega algus kogu olümpiale ja muidugi tänasele päevale!!!
  Kiku võiks nüüd kogu ülejäänud olümpia murda rangluusid, suusakeppe ja suuski, jääda teiseks, kolmandaks, neljandaks, viiendaks; enam vahet pole, kuld on käes ja jälg ajalukku jäetud!!!!!
  Aga noh, ptüi-ptüi-ptüi, loodame siiski, et see oli alles algus!!!

 6. keelek6rv, ka kolm aastat hiljem mainiti sellessamas kk-s kikut eeskujuna kekas. ega muud yle ei j22nud kui kanali 22rde ringe jooksma:P

 7. Uskumatu jah! Pean ausalt tunnistama, et mina Kikult erilist sooritust ei oodanud, sest tulemused pole just enne olümpiat teab, mis head olnud. Seda suurem oli üllatus ja rõõm! Juba teisel päeval oleme avanud medali score`i kullaga. Lihtsalt super!
  Kurb oli kuulda, et Michelle Kwan siiski ei võistle 🙁

 8. jah, see _pärast_ tunde toimunud kohustuslik suusa- ja jooksuringide tegemine oli üks tore ajaveet. ja ega kikul tõesti suurt vahet ei olnud, kus täpselt ta jooksis või suusatas.. huvitav, kas autahvel õdedele suusatajatele on ikka veel alles teisel korrusel..? 🙂
  aga tänane hommik oli kahtlemata ülev, hoolimata keska-aegsetest kibestumistest! 🙂

 9. Epp, aga kas sa seda ka nägid, et itaaliamaalt leiti linnugripis luiged? Sa kunagi kirjutasid oma pastavarudest…
  Aga Kristinast rääkides, mõtlesin kohe, et peaks tööle minema rahvarõivas…Mind ikka mõnitatakse, et Eestit pole olemas…..Nii uhke tunne, me oleme olemas!!!

 10. VäikeMarile: Ja kuidas sina seal Itaalias end tunned, linnugripi mõttes? Ma ise otsustasin, et ostaks ikka taas 2 nädala varu toitu koju, mida siis jooksvalt uuendada (ja Giustino jäi kohe nõusse). Ega see paha tee, pastat ja riisi kodus varuks omada, aga kui peaks karantiin välja kuulutatama, teeb see meile palju head.

  Ja kui sul on rahvarõivad olemas, siis mine tööle jah nendega. Bravo!

 11. Hirmus ilus oli jah, võttis ka ikka oma veerandtunniks silma märjaks.
  Mul on sellistel hetkedel ikka tunne, et “ilus, ilus, ilus on maa..”. Ja näiteks Eurovisioni ajal (olgugi see näkane kommerts jne) on mul kah kananahk peal ja ikka mõtlen, et “näe, meie väike Eesti…”.

  Muide, minu telefoni ei ummistanud mitte eestlased, vaid poolakad hullumeelse “BARDZO DOBRZE KIKKKKKUUUUUU!!!” kisaga 🙂

 12. Ma olen täielik fatalist, seega ei hirmuta mind, ning sitsiilia on minu linnast üle tuhande km kaugusel ( lontano dagli occhi lontanto dal cuore, ehk kaugel silmist, kaugel südamest). Aga tubli itaalia perenaisena on mul kodu pastat täis, alati.. hehe.

 13. Jah, see on küll tõesti väga lahe, et ta võitis!!!!!
  Ma olen küll täiesti kontekstist väljas, aga mul on VÄGA kahtlane tunne, et siia ei saa pilte üless riputada???!!!…

 14. Mina ei ole ka saanud neid vaadata. Ainult autasustamistseremooniat näeb. Kahju, oleks tahtnud ka muid näha.

 15. Aga mina uurisin, miks ITV asju ei saa välismaalt vaadata. Panen nende vastuse siia…

  Tere,
  Lähitulevikus saab see ka võimalikuks, et saab väljastpoolt Eestit vaadata ITV saateid, kuid praegu veel mitte. Probleem pole enam tehniline, vaid autoriõigustes kinni. ETV lõpetab oma saadete kaardistamise , siis peaks ka juriidiliselt asi edenema kiiresti ja nähtavaks saama meie poolt vaadates välismaale.
  Paluksime varuda veel kannatust.
  Head päeva…

  Äkki see etvsport käib selle sama asja alla…

 16. Kummaline, just kontrollisin, ja mulle etvsport näitab küll pilti. Ainult et mu ühendus on nii halb, et pilt on katkendlik, aga hääl tuleb küll läbi…

 17. Hm, minul siin etvspordiga küll mingeid probleeme pole olnud. Proovige näiteks mediaplayerit update´ida ja exploreri asemel Firefoxi. Mitte, et ma nüüd mingi eriline iiteememm oleks 🙂

 18. Mul tuleb http://www.etvsport.ee leheküljel olevate videote vaatamist proovides selline kiri: “This material can be viewed only within the Eurovision territory. As we cannot confirm that you are within thisterritory we regret that you will be unable to view this material.”
  Mina asun Eurovisioni territooriumist 4000 miili kaugusel ehk siis USA-s ja mulle polegi sellelt lehelt videote vaatamine ette nähtud 🙁

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar