Mis on Anna-Maria “Minu Hispaania” fenomen?

Lisa kommentaar

Kommenteeri külalisena

  1. Ehk on fenomen selles, et kuu aega tagasi vedeles seda virnade viisi Selveris samas kastis naiste aluspesuga ja hind oli selline, et see ei tee au ei autorile ega kirjastajale.

  2. No see ei tee au pigem Selverile, kui nad oma “Hea hind” kampaaniat on nii läbi viinud, et ostjatel paha tunne on ehk ei oleks pidanud panema ilmselt sellisesse kasti seda raamatut?

    Muidu Hispaania oli 2008 aasta Rahva Raamatu 10 bestselleri hulgas ja see oli kõik täishinnaga müük.

    Ja see, et raamatuid hiljem alla hinnatakse, on igal pool ilmas levinud. Ma ise ootan ka mõne teise kirjastuse raamatu allahindlusi.

  3. Siin tahaksin ka kaant kiita, taas omapärane kaas, eestlastele peale lennata pruuni ja kuldse tonaalsusega, julge temp.

  4. Selle kaaneversiooni eest võitles ja seisis Anna-Maria, see on tema enda tehtud foto. Kujundaja pakkus musta-punase-valgega tüüpilisi hispaaniapäraseid kaasi alguses.

  5. Olen eelnevatega nõus, et väga ilus kaas ja minu meelest ka väga hea, teistmoodi raamat. Minu meelest on Epul õigus, et Anna-Marial on eriline kirjutamisstiil, lisaks ta ise ja ta mõtted ei jäta ükskõikseks…
    Suurepärane autor! Ja nüüd läheb ta veel Ugandasse?! Kui põnev! Ootan suure huviga tema järgmist raamatut!

  6. Esimesele kommenteerijale vastukajaks: “Minu Argentina” oli raamat, mida sai pakutud oktoobris Selveri kampaaniasse soodsalt (sellest, et miks nii odavad on raamatud vahepeal kirjutas Epp oma Argentina-postituses). “Minu Hispaaniat” pole meie alla hinnanud. See Selveri viis sarnase hinnga kaupa koos müüa on jah maitse küsimus, aga efektiivne paraku. Kampaania tulemuste järgi igatahes oli meeldivalt palju neid, kes tänulikult sealt naistepesu vahelt selle raamatu üles noppisid. Selveri soliidsemad “riiulikampaaniad” paraku ei tee nii häid müüke kui “kastikampaaniad”. Ja meie ei põe, kui meie raamatud kättesaadavad on rahvale 😉

  7. Järelikult V.P ajas segi Argentiina ja Hispaania kaaned. Argentiinat on jah olnud allahindluskampaaniates, sest sellel oli (nagu kirjutasin enne) masueelselt plaanitud suur tiraazh.

  8. Ka minu lemmik on seni Anna-Maria raamat! Sain sealt palju erinevaid teadmisi ja palju mõtteainet! Ei ole kahjuks kõiki veel küll lugenud, kuid pean siinkohal kindlasti tänama Eppu, kuidagi soe ja inimsõbralik sari on välja tulnud!

  9. eks need hispaania raamatud on ta sellised teistmoodi, et ta oskab keelt ja on hispaaniasse sisse elanud, vahenab teile seda, mida lehest loeb ja seda, mida nad siin mõtlevad…

    hispaanlstele hingelähedastest asjadest, nimelt, kirjutatakse ainult hispaanias ja ainult hispaania keeles…

    see mida turist näeb costalandias, see pole tegelikult hispaania, barcelona ka mitte, barcelona asub hoopis kataloonias. paljukest see eestlane siis hispaaniast teab?

  10. to casas de madera!
    Aga sellepärast ongi ju sarja nimi “Minu….” ja kirjeldab autori muljeid vastavast maast ja rahvast! Ega meiegi ju näe Eestit nii nagu sina ilmselt hispaanlasena ja Justin itaalia juurtega ameeriklasena. Aga ka see on Eesti ja väga huvitav on seda näha läbi “võõraste” silmade. Aga mulle meeldis ka Anna-Maria Hispaania, see oli nii vahvalt läbi huumori ja isegi pisukese iroonia kirjeldatud, et ma hakkasin lausa neid inimesi armastama, eriti meeldis mulle ämm, ta oli nii naljakas aga kahtlemata oma lastest ja perest väga hooliv ja tubli ema! Tõeline perekonnapea, kes peab kõige üle kontrolli omama!

  11. aga minu arvamus autorist langes, kui olin raamatut lugenud. kuidagi kummaline oli, et raamatu alguses ironiseerib ta noorte eestlaste elu üle, et tema nii elada ei taha. aga edasi selgub, et hispaanias elatakse täpselt samamoodi (laenud ja muud nö rõõmud). igatahes elu eestis tundus pärast seda raamatut märksa parem kui enne. ja midagi pole teha, pilvre valvefeministi tiitlit penu ei ohusta. teadmised nii kõrgele lihtsalt ei küüni. minu lemmik on jätkuvalt alaska raamat.

Arhiiv

Viimased kommentaarid

Sliding Sidebar